Manastirea Frasinei

Invitatie in pelerinaj la Manastirea Frasinei, judetul Valcea - 23.06.2017 - 24.06.2017 din partea Bisericii Sf. Antonie cel Mare - Titan

Cu ajutorul lui Dumnezeu dorim si intentionam ca in zilele de 23 si 24 Iunie 2017, sa plecam, din nou, in pelerinaj la Manastirea Frasinei din judetul Valcea, asa dupa cum procedam, de fiecare data, la inceputul sau in cadrul celor patru sfinte posturi de peste an.

0
0
0
s2sdefault

IMG 20170522 WA0020

Pe data de 1 iunie 2012 s-a pus piatra de temelie a Manastirii Poarta Albă – Galeşu, închinată martirilor deţinuţi politici de la Canalul Dunăre – Marea Neagra, sacrificati mai ales in perioada 1949 – 1953. Locul unde va fi amplasată mânăstirea este la 3 km de Poarta Albă, din şoseaua E81 (Bucureşti - Constanţa), spre localitatea Galeşu (zonă cunoscută pentru densitatea mare de preoţi deţinuţi politici care au murit aici), pe marginea dreaptă a Canalului Midia-Năvodari.

0
0
0
s2sdefault

Prislopvederem

Cu bucurie ne pregătim să ne îndreptăm spre locuri de profundă sfințenie, locuri de rugăciune și reculegere: pelerinajul organizat de fundația noastră în zilele de 10-11 iunie 2017 va avea ca obiective Mănăstirea Prislop și Schitul Înălțarea Sfintei Cruci de la Aiud.

Prețul este de aproximativ 225 de lei /persoană (prețul exact depinde de numărul de pelerini înscriși și va fi anunțat după încheierea perioadei de înscriere) și include: transport, cazare la hotel trei stele Hunedoara și două mese restaurant - cina 10 iunie și prânz 11 iunie.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

0
0
0
s2sdefault

Din seria „Pro Memoria – Anul comemorativ Justinian Patriarhul şi al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului”

DAN LUCINESCU - O viață trăită la cote maxime

Fondator și Președinte de onoare al Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca
Fost deținut politic, om de știință, scriitor

afismicv
Joi, 25 mai 2017, orele 18:00, vom fi cu toții alături de dl Dan Lucinescu, Președintele de Onoare al fundației noastre, la aniversarea celor 90 de ani de viață. Evenimentul va avea loc la Biblioteca Națională a României, sala Mircea Eliade (Bdul Unirii nr. 22).

0
0
0
s2sdefault

Braul_MDSfStelian

In perioada 09-15 mai a.c., Cinstitul Brâu al Maicii Domnului și moaștele Sfântului Cuvios Stelian – ocrotitorul copiilor vor fi aduse în orașul Voluntari, la Catedrala Sfânta Cuvioasă Parascheva - Intrarea Domnului în Ierusalim.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz