parintele-arsenie-boca-in-timpul-sfintei-liturghii_a0be7a518fa5ae Prislop23

"Eu acum nu va pot ajuta, dar daca am sa plec de aici sa stiti ca v-ajut, numai sa veniti la mine! Pentru cel ce varsa o lacrima la mormantul meu, eu ma voi ruga la Dumnezeu!"

                                                                     Parintele Arsenie Boca

Hristos a inviat!

Dorul de Parintele nostru iubit, Parintele Arsenie Boca, va fi potolit la inceputul lunii iunie, la sfarsit de saptamana4-5 iunie 2016. Va asteptam sa va alaturati noua in Pelerinajul nostru la Prislop!

Vom pleca in dimineata zilei de sambata, 4 iunie, si vom merge intins catre Prislop, astfel incat sa putem sa ne inchinam la  mormantul Parintelui pe seara. Noaptea vom fi cazati la Hunedoara, la Hotel Rusca, urmand ca a doua zi dimineata sa ne intoarcem la Prislop pentru a participa la Sf. Liturghie acolo unde intre anii 1948-1956 Parintele Arsenie Boca slujea cu lacrimi Sfanta Liturghie.

Dupa Sf. Litughie vom pleca catre Bucuresti. Pretul aproximativ al pelerinajului, 200 RON/persoana, include  trasnportul, cazarea la hotel si cina din seara de 4 iunie 2016. Vom oferi ulterior detalii concrete in functie de numarul persoanelor inscrise.

Asteptam inscrierile dumneavoastra pe adresa de birou, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. In email va rugam sa mentionati nume/prenume, numar de telefon, adresa de email.  De asemenea, la inscriere va trebui sa platiti un avans de 100 RON/persoana, pentru a ne putea baza pe dumneavoastra (si eventual persoanele inscrise de dvs) la calculul numarului final de persoane care merg in pelerinaj, respectiv pentru a putea calcula exact pretul pelerinajului.

ATENTIE: Acest avans nu va putea fi rambursat daca ulterior va razganditi! Avansul il puteti plati direct la sediul nostru (L-Vi 9-13) sau prin transfer bancar (Contul Fundatiei il gasiti aicipana cel tarziu 18 mai 2016, cand este si ultima zi de inscriere. Daca faceti transfer bancar, va rugam sa trimiteti copia OP  pe email-ul la care am facut referire mai sus.

Doamne ajuta, va asteptam cu drag email-urile de inscriere!

0
0
0
s2sdefault
DVDcase_PAB

Dragi prieteni si membri ai Fundatiei noastre,

Ne-a ajutat Bunul Dumnezeu si Sfantul Parinte Arsenie Boca si ne-am intalnit aseara, 21.03.2016, intr-un numar foarte mare, la lansarea filmului Intalniri cu un sfant -  Parintele Arsenie Boca.

A fost o seara cu mult folos duhovnicesc pentru noi toti. Va multumim tuturor acelora care ati venit si, mai ales, celor care ati inteles situatia neplacuta cu care ne-am confruntat la fata locului, determinata de noile reglementari de desfasurare a evenimentelor intr-un spatiu public.

Dupa cum bine stiti, in urma evenimentelor tragice de la Clubul Colectiv de anul trecut, trebuie respectate toate normele de prevenire a incendiilor in spatiile publice. Asadar, atat noi, Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca, cat si ceilalti invitati ai nostri: domnul regizor Nicole Margineanu, domnul scenarist Costin Manoliu, sfintia sa, parintele Arhimandrit Antim David, regretam ca aseara, ca urmare a acestor norme foarte stricte, a trebuit ca o parte dintre dumneavoastra, care ati ajuns mai tarziu, sa nu puteti ramane in sala pentru proiectia filmului si desfasurarea evenimentului.

Ne pare rau de toate inconvenientele create de aceasta situatie pe care nu aveam cum sa o anticipam, intrarea fiind libera, cele 160 de locuri s-au ocupat in ordinea venirii in locatie.

Ca semn al solidaritatii noastre, pentru toti cei care ati venit la eveniment si nu ati putut participa la desfasurarea sa, precum si pentru cei care nu au putut din diverse motive sa fie prezenti aseara la ARCUB, incercam sa organizam o noua vizionare, cat mai curand posibil, cu aceeasi distributie, intr-o locatie pe care va vom anunta-o ulterior.

Bunul Dumnezeu si Parintele Arsenie sa va calauzeasca inima!

0
0
0
s2sdefault

Dragii noștri prieteni,

Vă dorim un început de primăvară binecuvântat și cu multe roade duhovnicești!

Având în vedere toate darurile care se fac în această perioadă mămicilor, soțiilor sau viitoarelor soții vă recomandăm un pachet promoțional care sperăm să folosească sufletește:

Este vorba despre cartea: Omul îmbrăcat în haină de in şi îngerul cu cădelniţă de aur, împreună cu noul film despre Părintele Arsenie Boca – Intâlniri cu un sfânt. 

Pachetul are costul de 145 lei, dvd-ul fiind oferit gratuit.

Mai jos aveți câteva detalii despre subiectul cărții "Omul îmbrăcat în haină de in şi îngerul cu cădelniţă de aur", de P.S. Daniil Stoenescu

Volumul conţine o serie de manuscrise ale Părintelui Arsenie Boca din ultima perioadă a vieţii Sfinţiei Sale. În prima parte a volumului, Prea Sfinţitul Daniil Stoenescu tâlcuieşte câteva din aceste scrieri. 

arsenie_boca-omul_imbracat_in_haina_de_inPABDVD 
Pachet promotional: cartea Omul îmbrăcat în haină de in şi îngerul cu cădelniţă de aur și noul film despre Părintele Arsenie Boca – Intâlniri cu un sfânt, 145 lei
  

„Această carte despre Părintele Arsenie – Omul îmbrăcat în haină de in şi Îngerul cu cădelniţă de aur se doreşte a fi mai întâi mărturia mea de suflet şi datoria mea de conştiinţă, expresie a iubirii, mulţumirii şi recunoştinţei mele veşnice pentru Omul providenţial din viaţa mea, smeritul meu mănunchi de flori duhovniceşti la mormântul Sfinţiei Sale şi untdelemnul sufletului meu picurat în candela nestinsă de la crucea Sfinţiei Sale, dar poate şi o modestă călăuză pentru cei ce vin şi aleargă din cele patru vânturi şi zări, cu problemele, necazurile, durerile, dramele, rugăciunile şi speranţele lor, înspre mormântul de la Prislop, precum cei doi ucenici, Petru şi Ioan, la Mormântul Mântuitorului, în dimineaţa învierii (Ioan 20, 1-10).” - P.S. Daniil Stoenescu, Episcop de Vârșet și al Daciei Felix.

De asemenea, vă recomandăm cu multă căldură, să sărbătoriți ziua femeii sau a mamei în Duminica a III-a după slăvitul Praznic al Învierii Domnului – atunci când sunt prăznuite Sfintele Femei Mirosnosițe, care au binevestit Învierea Mântuitorului!


0
0
0
s2sdefault
12439140_942959449114365_7164056295309711989_n

Invitat:
Cristian Filip - Preşedintele Fundaţiei Creştine Părintele Arsenie Boca

De profesie inginer, Cristian Filip este fondatorul Fundaţiei Creştine "Părintele Arsenie Boca" şi absolvent al Facultăţii de Teologie Ortodoxă "Justinian Patriarhul" din Bucureşti. În anul 2014 a publicat la editura Babel volumul "Poezia închisorilor" - o carte în care a încercat, după cum singur spune, să prezinte “două nume de creatori ai poeziei carcerale, cei care au avut poate cea mai importantă influenţă, în sens benefic desigur, asupra colegilor lor de suferinţă.”

L-am invitat pe dl. Cristian Filip alături de noi pentru a ne vorbi de această influenţă benefică a poeziei creştine asupra educaţiei.

1235217_941905999219710_7136924507383750252_n
12507642_941903925886584_6708907120573278915_n6873_941903939219916_2249839599187399624_nToni
     
     Recitalul de poezie creştină va fi susţinut de actorii: Manuela Hărăbor, Gabriela Iacob si Toni Cristin.                                     
                                                                                                     
0
0
0
s2sdefault
parintele-arsenie-boca
La sediul fundatiei noastre gasiti calendare 2016 cu Parintele nostru Arsenie Boca. Calendarele sunt editate de fundatia noastra.

Alte detalii cu privire la stoc si pret le puteti afla dand telefon la sediul fundatiei la numarul: 021 223 296. 
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.