catedrala IasiCatedrala Mitropolitană din Iași
Pelerinajul face parte din viața creștinului indiferent de destinație, iar țelul pelerinului este acela de a trăi bucuria întâlnirii cu Dumnezeu.

Citind impresiile pelerinilor noștri am retrăit momentele de bucurie din cele două zile ale pelerinajului organizat la Iași, în perioada 20-21 octombrie 2018.
Redăm mai jos impresiile dumneavoastră și vă mulțumim pentru aprecieri și sugestii de noi pelerinaje, foarte importante pentru noi, pe care ne vom strădui să le concretizăm.

0
0
0
s2sdefault

Poarta Alba Galesu(Mănăstirea Poarta Albă Galeșu -  Sursa foto)

Cu ajutorul lui Dumnezeu și al Părintelui Arsenie Boca, vineri 9 noiembrie 2018, ora 19.00, vom pleca în pelerinaj la Mănăstirea Poarta Albă Galeșu, pentru a participa la slujba de noapte

0
0
0
s2sdefault

noiembrie Prislop
Vă invităm să călătoriti alături de noi în acest pelerinaj de suflet, organizat cu ocazia împlinirii a 29 ani de la plecarea în Veșnicie a Părintelui Arsenie Boca. Vor fi două zile de folos duhovnicesc și trăiri intense, după următorul program:

0
0
0
s2sdefault

academia
Păstrând tradiția, ne-am adunat și în acest an, la sfârșit de septembrie, cu toți cei ce îl îndrăgesc pe Părintele Arsenie, să mergem în pelerinaj la Mănăstirea Brâncoveanu.

Vineri dimineața, pe 28.09.2018, ne îndreptăm cu dragoste şi dor de revedere a meleagurilor făgărăşene mult iubite de Sfântul Ardealului, pentru a sărbători împlinirea a 108 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca.

0
0
0
s2sdefault

marea unire 465x390Dimineață de încă vară, sfârșit de august 2018.
Doar câteva mașini parcate în Piața Victoriei, liniște și pace. Autocarul nostru, parcat deja de câteva minute, își primește pelerinii cu ușoară nerăbdare: cine vor fi oaspeții săi timp de patru zile lungi de drum? După jumătate de oră, mulțumit de cei 50 de creștini care după ce s-au îmbarcat găsindu-și locurile stau entuziaști și cuminți, ca niște copii, autocarul nostru pornește la drum. Zgomotul fin al motorului din fundal lasă încet locul rugăciunilor de dimineață și de călătorie, apoi rugăciunea de dimineață a Părintelui Arsenie Boca: „Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac și astfel, ținând la mine, să Te pierd pe Tine...”

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.