marea unire 465x390Dimineață de încă vară, sfârșit de august 2018.
Doar câteva mașini parcate în Piața Victoriei, liniște și pace. Autocarul nostru, parcat deja de câteva minute, își primește pelerinii cu ușoară nerăbdare: cine vor fi oaspeții săi timp de patru zile lungi de drum? După jumătate de oră, mulțumit de cei 50 de creștini care după ce s-au îmbarcat găsindu-și locurile stau entuziaști și cuminți, ca niște copii, autocarul nostru pornește la drum. Zgomotul fin al motorului din fundal lasă încet locul rugăciunilor de dimineață și de călătorie, apoi rugăciunea de dimineață a Părintelui Arsenie Boca: „Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac și astfel, ținând la mine, să Te pierd pe Tine...”

0
0
0
s2sdefault

cuvioasa
În fiecare an, la 14 octombrie, Biserica Or­todoxă prăznuiește pe Cuvioasa Maică Parascheva ale cărei Sfinte Moaște se află în Catedrala Mitropolitană din Iași. 
În zilele 20 - 21 octombrie 2018, cu ajutorul Domnului, vom organiza un pelerinaj la Iași, pentru a ne închina la moaștele Sfintei, izvor de bine­cu­vân­ta­re și însă­nă­to­șire duhovnicească și trupească pentru toți cei care o cheamă în rugăciune să fie mijlo­ci­toa­re către Preamilostivul Dum­ne­zeu.
Costul acestui pelerinaj este 220 lei/ persoană și include: transportul cu autocarul, 1 noapte cazare, 2 mese de prânz în zilele de sâmbătă și duminică.

0
0
0
s2sdefault

Manastirea Sambata
A devenit o tradiţie frumoasă, ca la sfârşit de septembrie, să mergem în pelerinaj la Mănăstirea Brâncoveanu, astfel că şi în acest an vă invităm pe toţi cei ce îl îndrăgesc pe Părintele Arsenie, să participați la evenimentul nostru din perioada 28 - 30 septembrie 2018. Costul acestui pelerinaj este de 280 lei/ persoană și include următoarele servicii: transportul cu autocarul, 2 nopți de cazare în camere duble(cu 2 paturi și baie proprie), 4 mese: vineri - masa de seară, sâmbătă - micul dejun și masa de seară, duminică - prânzul.
Regăsiți în rândurile ce urmează informații generale despre programul acestui pelerinaj. Pentru a ne bucura pe deplin, pe parcursul celor 3 zile ne așteaptă și alte surprize plăcute.

0
0
0
s2sdefault

Pentru o clipă am trăit desprinși de lume, în mica noastră mașinărie mișcătoare pe patru roți, cot la cot cu alți pelerini asemenea nouă. Cât de multă bucurie este să pleci spre întâlnirea cu cei ce ți-au jalonat calea, cu cei trăitori în ortodoxie !

0
0
0
s2sdefault

20180623 143021
Cu bucurie, sâmbăta 23 iunie 2018, ora 6.00, ne pregătim să ne îndreptăm spre locuri de profundă sfințenie, locuri de rugăciune și reculegere în pelerinajul organizat de fundația noastră, pe urmele Sf. Apostol Andrei.

Dobrogea este considerată „Betleemul românesc”, ținutul peșterilor în stâncă, al viilor cu struguri gustoși și al vânturilor care se plimbă în voie. Termenul descrie perfect îmbinarea între pământul arid și sfințit de sângele mucenicilor de la Niculițel, Halmyris sau de la Dervent. În Dobrogea se află cel mai puternic centru de credință, în aceasta zonă fiind descoperiți cei mai mulți mucenici, din întreaga istorie a României.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.