Manastirea Frasinei

Invitatie in pelerinaj la Manastirea Frasinei, judetul Valcea - 23.06.2017 - 24.06.2017 din partea Bisericii Sf. Antonie cel Mare - Titan

Cu ajutorul lui Dumnezeu dorim si intentionam ca in zilele de 23 si 24 Iunie 2017, sa plecam, din nou, in pelerinaj la Manastirea Frasinei din judetul Valcea, asa dupa cum procedam, de fiecare data, la inceputul sau in cadrul celor patru sfinte posturi de peste an.

0
0
0
s2sdefault

IMG 20170522 WA0020

Pe data de 1 iunie 2012 s-a pus piatra de temelie a Manastirii Poarta Albă – Galeşu, închinată martirilor deţinuţi politici de la Canalul Dunăre – Marea Neagra, sacrificati mai ales in perioada 1949 – 1953. Locul unde va fi amplasată mânăstirea este la 3 km de Poarta Albă, din şoseaua E81 (Bucureşti - Constanţa), spre localitatea Galeşu (zonă cunoscută pentru densitatea mare de preoţi deţinuţi politici care au murit aici), pe marginea dreaptă a Canalului Midia-Năvodari.

0
0
0
s2sdefault

Prislopvederem

Cu bucurie ne pregătim să ne îndreptăm spre locuri de profundă sfințenie, locuri de rugăciune și reculegere: pelerinajul organizat de fundația noastră în zilele de 10-11 iunie 2017 va avea ca obiective Mănăstirea Prislop și Schitul Înălțarea Sfintei Cruci de la Aiud.

Prețul este de aproximativ 225 de lei /persoană (prețul exact depinde de numărul de pelerini înscriși și va fi anunțat după încheierea perioadei de înscriere) și include: transport, cazare la hotel trei stele Hunedoara și două mese restaurant - cina 10 iunie și prânz 11 iunie.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

0
0
0
s2sdefault

Braul_MDSfStelian

In perioada 09-15 mai a.c., Cinstitul Brâu al Maicii Domnului și moaștele Sfântului Cuvios Stelian – ocrotitorul copiilor vor fi aduse în orașul Voluntari, la Catedrala Sfânta Cuvioasă Parascheva - Intrarea Domnului în Ierusalim.

0
0
0
s2sdefault
Pelerinaj la Sfanta Manastire Prislop - 27-28 nov. 2016
 
Omagiu Părintelui drag

Noi, cei ce l-am cunoscut,
Şi Părinte drag l-am avut,
Simţim astăzi adâncă durere,
Dar şi mare mângâiere.
Căci noi ştim că şi acum,
Nu va înceta nici cum,
Viu să fie-n amintiri,
Chipul sfintei lui iubiri.
Şi cu toţi nădăjduim,
Cu Părintele să fim,
De vom împlini curat,
Sfaturile ce ne-a dat.
Iar acum la despărţire,
Cu smerenie şi iubire,
De la cel plecat în zare,
Cerem binecuvântare…

Cu nemărginită recunoştinţă,Teodosia – Zorica Laţcu, împreună cu toţi credincioşii, copii ai Părintelui.
bocars
Parintele Arsenie Boca
prislop-la-mormantul-lui-arsenie-boca-foto-din-aprilie-2015-465x390 Cu bucurie va invitam sa mergeti alaturi de noi la Sf. Manastire Prislop, la Parastasul Parintelui Arsenie Boca, in zilele de 27 - 28 noiembrie 2016.

Plecarea spre Prislop va fi in dimineata zilei de duminica, 27 noiembrie, astfel incat sa putem participa la Sf. Liturghie undeva pe traseu. Vom ajunge dupa amiaza sa ne inchinam la mormantul Parintelui Arsenie Boca iar seara ne vom caza la hotelul Rusca in Hunedoara. 
Luni, 28 noiembrie 2016, dimineata, ne vom indrepta din nou spre Prislop pentru a participa la Sf. Liturghie si apoi la Parastasul Parintelui nostru.
Intoarcerea la Bucuresti va fi luni seara.
Pentru ultimele locuri din autocar, va asteptam sa va inscrieti la telefonul 0766.405.939 sau 0732.316.841, pe  adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau venind la sediul Fundatiei noastre, de luni pana vineri in intervalul orar 10 -14.

Daca va veti inscrie online, prin email
,
va rugam sa scrieti numele dvs intreg si  numarul de telefon unde puteti fi contactat.
Va rugam sa folositi datele dvs. reale, daca nu veti scrie adresa de email reala nu veti putea primi confirmarea locurilor rezervate! Daca in 24 de ore nu primiti confirmarea pe email, va rugam sa sunati la fundatie..
Va multumim pentru intelegere!
                   

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Powered by Rebel IT & Services
Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.