LucMontagnier2Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV și laureat al premiului NOBEL pentru Medicină, avertizează: Se intră în dictatura vaccinurilor! Cu această vaccinare riscăm să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va urma

Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al premiului Nobel pentru Medicină în 2008, a declanșat un scandal în Franța, după ce s-a poziționat, prin declarațiile sale, în tabăra celor care se opun vaccinării obligatorii. Renumitul savant francez consideră că vaccinurile sunt responsabile pentru moartea subită a copiilor și se declară un opozant al politicii guvernamentale de vaccinare, în Franța.

0
0
0
s2sdefault

Redefinirea familiei
Îmi pasă de ceea ce se va petrece în această țară europeană în care m-am născut și am trăit și voi trăi cît îmi va îngădui Cel de Sus, fără să o părăsesc pentru „mai binele“ de aiurea. De aceea compun aceste pagini subiective pe marginea aprobării referendumului în 6 - 7 brumărel 2018 pentru precizarea definitorie a familiei conținînd explicit noțiunile femeie și bărbat, care-i irită pînă la isterizare pe unii semeni iubitori de amestecuri, de ambiguități, de relativități.

0
0
0
s2sdefault

referendum nu e destre homosexuali
Referendumul nu este despre homosexuali, adică despre acei fraţi şi surori dintr-ai noştri care simt şi iubesc altfel. Nu este vorba despre simţire, despre dragoste (definiţiile şi aplicaţiile ei). E vorba despre minte. Despre idei. Este vorba despre modul în care o idee (a unor oameni, evident ideile sunt date de oameni) atinge modul de viaţă al altor oameni care cred într-un mod fundamental opus acelor idei noi.

0
0
0
s2sdefault

familiaortodoxa
Preocupat îndeaproape de mijloacele şi mesajele care modelează gândirea, atitudinile şi viaţa omului contemporan, am socotit că Virgiliu Gheorghe este unul dintre cei mai potriviţi oameni pentru a ne putea răspunde la câteva întrebări privind sensul participării noastre la Referendul pentru familie care va avea loc în zilele de 6 și 7 octombrie. Miza, după cum vom vedea în rândurile ce urmează, este de o însemnătate esenţială pentru viitorul nostru ca neam creştin, şi mai ales pentru mântuirea noastră personală
. (G.F.)

Domnule Virgiliu Gheorghe, care credeți că este semnificația votului privind precizarea în Constituție a faptului că întemeierea familiei, căsătoria, este definită ca „unirea dintre un bărbat și o femeie”?

0
0
0
s2sdefault

Îi cunosc pe copiii orfani din 2003 de când eram membru al Asociaţiei Studenţilor Creştin Ortodocşi Români, filiala Galaţi. Pe atunci, unul din proiectele asociaţiei era să mergem 2-3 voluntari în fiecare centru de plasament din oraş, duminică, şi să însoţim pe copiii la biserică la Sfânta Liturghie.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.