Dna Aspazia Otel Petrescu a„Aspazia, iti dau cuvant de invatatura de respectat pana la sfarsitul vietii tale: Cel ce vrea sa scada la crucea lui, mai mult isi adauga.” - Cuvintele Parintelui Arsenie Boca pe care le-a pastrat adanc in suflet, pana in ultima clipa a vietii sale aici, pe pamant, doamna Aspazia Otel Petrescu. La acest ceas se vor fi reintalnit cele doua suflete, cei doi marturisitori ai lui Dumnezeu: Parintele Arsenie Boca si Aspazia Otel Petrescu.

Aceste cuvinte lucratoare si ziditoare ne-au fost transmise si noua, membrilor Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca, la ultima filmare pe care Bunul Dumnezeu ne-a ingaduit-o in casa domniei sale. 

Avem in memorie zilele de binecuvantata bucurie cand doamna Aspazia Otel Petrescu ne primea in casa sa cu smerita si placuta dragoste, cu sinceritate si deosebita duiosie. Un om cu o inteligenta deosebita:  inteligenta  sufletului.  Indraznim sa spunem ca sufletul sau invatase, in anii grei de temnita comunista, sa deosebeasca sufletele din jur. Dar fara judecata. Doar cu smerita cumpatare si blandete, cu mult curaj si intelepciune si, mai presus de toate, cu multa iubire si iertare.

„La varsta de 94 de ani, dupa ce si-a incheiat misiunea de marturisitor al Adevarului, asemenea Sfintilor Apostoli, impacata cu sine si cu lumea, Dumnezeu a chemat-o la ceruri pentru a-i incununa suferinta si a-i rasplati patimirea. In aceste momente de durere pentru familia romascana si pentru cei ce ce i-au apreciat viata si cuvantul, rugam pe Milostivul Dumnezeu sa o primeasca in odihna cea vesnica impreuna cu sfintii si martirii acestui neam! Vesnica sa-i fie pomenirea, din neam in neam!” († IOACHIM, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului )

Cu durere in suflet dar intru iubire si nadejde in Viata Vesnica, ne luam ramas bun de la cea care ne-a fost si ne este mereu exemplu de urmat in ceea ce priveste curatenia sufleteasca, curajul si credinta in Dumnezeu, trairea sa crestina si adevarat romaneasca! Dumnezeu sa o odihneasca in bratele Sale iubitoare!

Membrii Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca

Foto: Doamna Aspazia Otel Petrescu (Sursa foto 

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Abonare Buletin Informativ

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.