AcademiaMemorieiRomanesti
Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români din Timișoara
te așteaptă, tinere, în primul oraș liber de comunism din România să participi la „ACADEMIA MEMORIEI ROMÂNEȘTI”, proiect în cadrul căruia vor avea loc ateliere, proiecții de film și conferințe dedicate Marii Uniri.

Vei descoperi împreună cu noi, oamenii, precum și ideile ori faptele lor, care au format „România dodoloață”, eroi și sfinți, care nu sunt încă pe deplin cunoscuți, dar prin mărturia cărora noi astăzi avem un reper a ce înseamnă să te numești român.

De ce?
Pentru că ne căutăm împreună, cu profundă durere, Identitatea, Credința și Neamul. Suntem flămânzi și însetați de SENS. Credem cu tărie că ne vom tămădui durerea, ne vom sătura foamea și setea de SENS în faptele și ideile oamenilor ce au format România.
Vino alături de noi! Vei întâlni și alţi tineri, care cred în:

●Cercetarea istorică – instrument de cunoaștere a adevărului de ieri și de azi. Pentru că „Adevărul ne va face liberi” și „dacă vrei să te mântuiești, cu întrebarea să călătorești”, vom întreprinde alături de invitații noștri o serioasă cercetare istorică a faptelor și ideilor ce au dus la Marea Unire din 1918.

●Prietenie – o insulă de normalitate. Pentru că prima virtute spre care tinde tânărul este prietenia, iar Hristos ne învață că „mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să și-l pună pentru prietenii săi”, ne propunem ca ea să fie locul central nevăzut al Academiei noastre. Prietenia va fi legătura dintre noi atât în timpul petrecut împreună la Timișoara, cât și ulterior, când ne vom întoarce fiecare la rostul nostru.
●Excelență – standardul nostru. Pentru că ne luăm în serios îndemnul „orice ați face, lucrați din toată inima, ca pentru Domnul, și nu ca pentru oameni”, ne vom strădui cu toată puterea și priceperea noastră să oferim participanților cel mai înalt standard al activităților Academiei atât prin nivelul de profesionalism și experiență ale conferențiarilor și formatorilor, cât și prin implicarea și disponibilitatea noastră ca organizatori.
Număr de locuri: 20
Chestionar pentru ÎNSCRIERI: http://bit.ly/ascortm
Detalii: Adela 0726011265
Dată limită de înscrieri: 1 Septembrie

P.S.: Cazarea și masa sunt asigurate
Academia se adresează în principal studenților, dar și elevilor.
(Sursa text)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.