albinele partenerele naturii
Recomandăm, înscrieți participarea copiilor la atelier pe https://forms.gle/N4rbPEWtSb5uoRSV6. Locația evenimentului va fi comunicată din timp, depinde de numărul de persoane care exprimă intenția de participare și de starea vremii.
”Albinele, partenerele naturii” este un eveniment organizat în comuna Berceni, Ilfov, în 7 Iulie, 2019, între orele 18:00-20:00, în cadrul campaniei ”Iulie fără Plastic”.

Obiceiurile bune și sănătoase se învață de la vârste mici. Atelierul interactiv de stupină educativă, susținut de @LaStupina, vine între copiii din Berceni și ”îi învață” în vacanță despre importanța si rolul albinelor în viața noastră și a planetei Pământ. Copiii vor vedea de aproape viața unui stup, în condiții protejate.

Atelierul interactiv pentru copiii din comuna Berceni este realizat de voluntari, prin eforturile unite ale Iulie fără Plastic, LaStupina, RO100 Berceni și GAL Berceni, cu sprijinul Primăriei Berceni și Alegria Party, alături de apicultorii locali Sandu Oprea și Casa cu Miere.

Programul complet ”Iulie fără Plastic” include ateliere pentru copii și adulți, acțiuni de ecologizare, sesiuni de yoga si meditație. ”Iulie fără Plastic” este o campanie care își propune să-i facă pe oameni conștienți de impactul nesănătos pe care îl are plasticul de unică folosință asupra vieții noastre și a planetei. Pe tot parcursul lunii iulie, în România au loc evenimente de respect față de natură, ateliere și întâlniri menite să arate alternative la plastic. Mai multe detalii pe https://www.facebook.com/IulieFaraPlastic/.

(Sursa text: Facebook)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.