alimentatie sanatoasa
Se spune că „suntem ceea ce mâncăm”, iar Hipocrate, părintele medicinii, ne spune „fie ca hrana să-ți fie medicament și medicamentul hrană”. Cu toții vrem să fim sănătoși și să trăim cât mai mult, dar ce facem în mod concret pentru asta? Tu cât de multă importanță acorzi hranei?

Organizația Tinerilor din București și Biserica „Sfinții Chiril și Metodiu” te invită duminică 10 iunie 2018. ora 13.00, să descoperi alături de Lavinia Bratu ce înseamnă o alimentație sănătoasă și cum să faci față diferitelor provocări care pot apărea în adoptarea unui stil de viață sănătos.

Lavinia Melania Bratu este doctor biolog, psiholog, consilier nutriție, formator și speaker motivațional „Stil de viață sănătos și echilibrat”. De asemenea, este editor, autor a două cărți: „Dietetica - o nouă filosofie de viață - Despre schimbare, simplitatea, sănătate - vol. 1” și „Hrană pentru minte, suflet și viață - vol. 2”.

„Misiunea mea personală? Să cresc printre oameni și să împărtășesc cu ei echilibrul, cumpătarea, înțelegerea, cunoașterea, bucuria și recunoștința acestui dar numit VIAȚĂ.”

HARTA  Biserica „Sfinții Chiril și Metodiu”, Bulevardul Mărăști, Nr. 59, sector 1 (campusul Agronomie)

Sursa text: Facebook

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.