am fost cu Hristos in celula
Vineri, 25 mai 2018, la orele 19.00, după slujba Sfântului Maslu, la biserica “Sfântul Ștefan – Cuibul cu Barză” vă invităm la cateheza intitulată „Am fos cu Hristos in celulă”, susținută de scriitorul Marcel Petrișor.

Anul trecut i-am sărbătorit pe cei care au pătimit pentru Hristos în temnițele comuniste. Ce am înțeles din comemorarea lor? Unde sunt urmele jertfei lor în preocupările noastre de azi sau în viața duhovnicească? Cum a fost acolo, în celulă? Au disperat? Au blestemat? Au plâns sau le-au secat lacrimile? Cum au rezistat? Cum au murit acolo? Care este sensul suferinței lor de atunci?

La astfel de întrebări ne va răspunde Domnul Marcel Petrișor, coleg de celulă cu Părintele Gheorghe Calciu-Dumitreasa, victimă a torționarilor comuniști și prieten apropiat cu Petre Țuțea. Cât îi mai avem în viață pe astfel de oameni, să-i ascultăm și să-i întrebăm!

Vă așteptăm cu drag!

HARTA Biserica "Sf. Ștefan - Cuibul cu Barza", Strada Știrbei-Vodă, Nr 99 bis, București

Sursa text: Facebook

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.