descărcareAstăzi, 27 mai 2021,  aniversăm 12 ani de activitate a fundației noastre. Le suntem recunoscători tuturor celor care au luat parte la acțiunile și proiectele noastre dăruind semenilor din timpul și bunurile lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu, Preasfintei Născatoare de Dumnezeu, Sfântului Ioan Rusul care ne este ocrotitor alături de Părintele Arsenie Boca, fără de care nimic din ce am realizat nu s-ar fi întâmplat. Cu această ocazie, în următoarele rânduri, vă transmitem mesajul dlui Cristian Filip, Președintele Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca:
„Bunul Dumnezeu și Părintele Arsenie Boca, au rânduit ca în urma cu 12 ani să pornim pe un drum foarte frumos, presărat cu încercări, împliniri, întâlniri ziditoare cu sfinți și eroi ai zilelor noastre, dar și cu întâlniri prin care am legat prietenii pe viață. În această zi, îi mulțumim lui Dumnezeu, Părintelui Arsenie și Sf Ioan Rusul, cu recunoștință pentru multele și minunatele daruri primite în acești 12 ani și le aducem un pios omagiu celor care prin harul lor, ne-au marcat acești minunați ani: în primul rând, dlui Dan Lucinescu, cel care a stat la baza întemeierii Fundației și totodată cel care i-a dat și numele, apoi Părintelui Justin Pârvu, primul membru de onoare al Fundației, dr Iosif Niculescu, Aspazia Oțel Petrescu, Părintelui Nicolae Bordașiu, Bădica Corneliu Marcu, trecut la Domnul ca monahul Ipatie, Irinei Elena Boroș, Despinei Crisanda Ianolide sau cel plecat dintre noi la doar 35 de ani, Horațiu Ionuț Pascal. Nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor celor care au luat parte la proiectele și acțiunile noastre: voluntari, membril, prieteni, susținători sau pelerini, cei care au făcut posibilă existența acestei povești minunate, numită Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca. Vă port pe toți, cu drag în suflet și în rugăciuni. Ne rugăm Bunului Dumnezeu, Maicuței Domnului, Părintelui Arsenie și Sfântului Ioan Rusul, cel pe care cu bucurie îl prăznuim în fiecare an la data de 27 mai, să ne dea dragoste, credință, nădejde, sănătate, bucurie, gânduri și fapte bune! La mulți ani!” 
Cristian Filip, Președintele Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.