Află, coase și îmbracă povestea

IA straie imparatesti
Ia este din nou la modă. Dar una e să îmbraci o ie cusută tradiţional, manual, după o anume învăţătură, alta să pui pe tine o ie de fabricaţie chinezească, de serie. Cu prima, te simţi împărăteasa lumii, cu a doua, într-o uniformă o ţîră mai... interesantă.

O ie tradiţională spune o poveste sau chiar două. Povestea unui neam şi povestea celei care a cusut-o. O ie de fabrică spune că eşti "în tendinţe", şi-atît.

Ia merită să-şi recapete locul în lumea noastră, dar cu tot cu tainele ei.
D-na Angela Ludoșanu vă va introduce, pas cu pas, în meşteşugul cusutului de ii. După o vreme, vă veţi fi făcut singure ia dorită şi vă veţi fi îmbogăţit sufleteşte, de pe urma acestor ateliere.
Pentru că o ie tradiţională spune o poveste sau chiar două - povestea unui neam şi povestea celei care a cusut-o. Vă aşteptăm deci la atelierul de ii, la Casa cu Rost în str. Blănari nr. 23, etajul 5, Centrul Vechi.

Cost ședință 40 lei, toate materialele sunt incluse în acest preț, întregul modul cuprinde 10 ședințe.
Dacă se întamplă să nu puteți ajunge la una din ședințe, se va recupera. Cei ce aleg să achite întreg modulul la înscriere, vor beneficia de o sedință gratuită.

Pentru detalii și inscrieri: 0734131377

Sursa text: Facebook

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz