Calator prin traditii 2
Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” continuă seria de ateliere pentru copii, sub genericul „Călător prin tradiţii… de primăvară”.

Îndrumaţi de meşteri populari şi artişti plastici, copii vor confecţiona cu prilejul celor două sărbători ale începutului de primăvară – Dragobete şi Mărţior – păsări, flori din lână împâslită şi din fir textil, vor crea podoabe populare – zgărdane, brăţări şi vor confecţiona mărţişoare tradiţionale. Atelierele vor avea loc la sfârşit de săptămână – 16, 23, 24 februarie şi 2, 3 martie 2019 şi sunt organizate cu scopul de a petrece timpul liber prin implicarea în activităţi creative. Atelierele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani, iar costul unui atelier este de 25 de lei/participant; materialele necesare sunt asigurate de profesorii coordonatori ai atelierelor;

Înscrierile se pot face pe mail-ul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu opţiunea de atelier aleasă, numele copilului, vârsta şi un număr de telefon unde pot fi contactaţi părinţii;
Costul de participare la atelier se poate achita, în ziua atelierului, la Casieria Muzeului sau On-line, folosind următoarele date fiscale:
BENEFICIAR: MUZEUL NAŢIONAL AL SATULUI “DIMITRIE GUSTI”
CUI 4754848
TREZORERIE SECTOR 1, BUCUREŞTI
CONT IBAN: RO64TREZ70120G331900XXXX
Pentru înscrierea on-line vă rugăm să trimiteţi dovada plăţii pe mail-ul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu opţiunea de atelier aleasă, numele copilului, vârsta şi un număr de telefon unde pot fi contactaţi părinţii; netrimitrea dovezii de plată duce la pierderea locului la atelier.
Condiţia de desfăşurare a atelierelor este de a avea mimin 5 copii înscrişi/atelier.
Detalii suplimentare – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

(Sursa text)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.