Comunicarea în cuplu - de la „bine” la profunzime

Relația de cuplu nu este întotdeanua cea mai ușor de clădit bucurie a vieții, iar uneori poate ajunge chiar să nu mai fie o bucurie… Discuțiile dese în contradictoriu, nefericita obișnuință de a privi bărbații ca fiind „Deh, bărbați!…” și femeile ca fiind „Femei, ce să le ceri?..”, sau poate doar acele lucruri mici nerostite, neînțelese au îngreunat bunul mers al multor relații.

comunicareaincuplu
Înțelegerea celuilalt și o comunicare cât mai bună, mai intimă, devin chei de boltă în menținerea și dezvoltarea unor relații sănătoase și de durată.
Iată de ce venim în întâmpinarea dumneavoastră cu un curs scurt: Comunicarea în cuplu: de la „bine” la profunzime.

În mod universal sunt recunoscuți 3 indicatori ai unei relații sănătoase de cuplu:
Abilitatea de a comunica eficient împreună
Abilitatea de a empatiza emoțional unul cu celălalt
Abilitatea de a se adapta împreună atunci când se confruntă cu schimbări sau cu probleme
Pentru toate acestea sunt foarte importanți doi factori: antrenamentul și deținerea unor informații corecte și constructive. Cu cât mai mult avem din fiecare, cu atât ne poate fi mai ușor.
Comunicarea în cuplu – de la „bine” la profunzime este un curs format din 2 ATELIERE:
Mai întâi vom trece printr-o repriză intensivă de COMUNICARE ESPERE cu Oana Moșoiu. Această metodă de comunicare a fost special concepută de socio-psihologul francez Jacques Salomé în scopul detoxifierii și consolidării relațiilor din cuplu, familie și nu numai.
Apoi vom discuta cu Ștefania Hălăucă despre diferențele și asemănările dintre femei și bărbați, despre structura noastră biologică și cum ne influențeză modul de a gândi și comportamentele, dar și despre influențele culturale care ne modelează comportamentele specifice.
Participând la curs puteți să:
-vă ajutați relația să înflorească
-aflați mai multe despre comportamentele spesifice fiecărui gen
-aflați mai multe despre propria persoană și despre partenerul de relație
-descoperiți metode empatice și constructive de comunicare
-vă întăriți relația de cuplu
-vă destindeți și să dobândiți cunoștiințe noi într-un cadru cald, prin metode interactive, dinamice

Costul de participare: 130 lei/ persoană, (-19% din costul de bază)
(programul include coffee break)

Sursa text si imagine