pr nicolae20mar2018
Marți, 20 martie 2018, ora 18.30, vă invităm la următoarea conferinţă din Postul cel Mare, organizată de ASCOR, întitulată „Pierdem vremea sau ne căsătorim?” susţinută de Pr. Nicolae Tănase, de la Valea Plopului.

Părintele Nicolae Tănase, tată a 6 copii, este preot la Valea Plopului, un sat din judetul Prahova. Părintele slujește de asemenea, și într-un sat din apropiere, Valea Screzii.
În anul 1994, Părintele Nicolae a înființat asociația PRO VITA a cărei misiune este să protejeze demnitatea vieții umane în general, iar în particular pe cea a copiilor născuți și nenăscuți. Se recunoaște prin aceasta dreptul nenăscutului de a fi protejat în perioada intrauterină și, cel mai important drept, de a se naște. Copiii născuți au, de asemenea, dreptul la o creștere într-un mediu cât mai apropiat de cel familial, nelipsiți de cele necesare unei subzistențe decente, au dreptul accesului la educație și la asistență medicală. (sursă: http://www.asociatiaprovita.org/)
Părintele Nicolae nu refuză niciodată pe nimeni, e mereu cu ușile deschise, lăsându-se în grija lui Dumnezeu și primind pe toți cei care vin sau sunt aduși la el.
Conferinţa va fi transmisă Live pe pagina de Facebook ASCOR Bucureşti.

HARTA  Universitatea din București, Bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46, București

Sursa text

Accept Refuz