CudragVanGogh
Nu rata primul film din lume pictat în întregime!
Muzeul Național al Țăranului Român, vă invită la filmul „Cu drag, Van Gogh”, duminică 19 august 2018, între orele 20:30 - 22:15.

Un thriller captivant despre controversata moarte a lui Van Gogh și un triumf artistic ce trebuie văzut în sala de cinema!
În filmul „Cu drag, Van Gogh” performanța unor actori de marcă (Douglas Booth, Saoirse Ronan, Jerome Flynn și mulți alții ) se combină cu performanța a 125 de pictori profesioniști și a animației digitale.
Niciun alt artist plastic nu a creat mai multe legende ca Vincent van Gogh. Etichetat adeseori ca un martir, un satir plin de pofte, un nebun, un geniu sau un trântor, adevaratul Vincent ni se dezvăluie prin intermediul corespondenței sale, ascunse de mituri și trecerea timpului. Vincent însuși spunea în ultima lui scrisoare: “Nu putem vorbi decât prin picturile noastre”. Îl credem pe cuvant și lăsăm picturile sale să spună adevarata poveste a lui Vincent van Gogh.

(Sursa text)

Accept Refuz