Martiriconferinte

Marti – 21.11.2017, orele 18,00, invitat deosebit in mijlocul comunitatii parohiei Şerban Vodă din Bucureşti va fi actorul si regizorul crestin Dan Puric, care va vorbi „Despre martiri si vocatia DanPuricDespremartirimartirică a poporului Român!”

Biserica se află la 50 m de Şoseaua Giurgiului, în zona Toporaşi din sectorul 4, pe strada Petre Tutea, Nr. 1!

Cu binecuvantarea PS Vincentiu, transmisiunea in direct a conferintei "Dan Puric: Despre martiri si vocatia martirica a poporului Roman!", la Sarbatoarea Intrarii in biserica a Maicii Domnului, va putea fi urmarita in paginile intregii retele a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (reteaua sf-esc.ro).

In ziua de marti, 21 noiembrie 2017, in cadrul programului online TV al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, va putea fi urmarita in direct o conferinta sustinuta de actorul si regizorul ortodox Dan Puric.

Conferinta sustinuta de Dan Puric - o personalitate apreciata in ultimii ani, nu doar pentru remarcabilele rezultate artistice, la nivel national si international, ci si pentru realizarea unor astfel de evenimente incununate de real succes, implicata activ in viata Bisericii Ortodoxe - va avea ca tema marturisirea crestin-ortodoxa a inaintasilor nostri.

Conform unuia dintre organizatorii conferintei, Dr. teolog si publicist Stelian Gombos - a carui cea mai recenta carte a iesit de sub tipar zilele trecute, la Editura Sloboziei si Calarasilor, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Vincentiu [ http://sf-esc.ro/informatii/13324-aparitie-de-carte-la-editura-episcopiei-sloboziei-si-calarasilor.html ] - titlul conferintei sustinute de Dan Puric va fi: "Despre martiri şi vocaţia martirică a poporului român!".

Transmisiunea in direct va fi realizata si difuzata de catre Biroul mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, in colaborare cu reprezentantii Serviciului de voluntariat LiveCamera media PRODUCTION, apartinand Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe. Conferinta va fi preluata gratuit si difuzata, de asemenea, de Trustul Eveniment, pe reteaua de televiziune prin cablu, in tara.

Transmiterea si difuzarea in direct online a conferintei sustinute de maestrul Dan Puric in data de 21 noiembrie 2017, se inscrie in "Anul comemorativ Justinian Patriarhul și al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului", proclamat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române pentru tot cuprinsul Patriarhiei Române. Regizorul Dan Puric va poposi in mijlocul unei comunitati parohiale - Serban Voda - deja recunoscuta pentru organizarea unor astfel de evenimente, pastorita de Părintele Paroh Dr. Dinu Pompiliu, apropiat colaborator al trustului Trinitas.

PS Episcop Vincentiu acorda arhiereasca binecuvantare pentru transmiterea live a conferintei lui Dan Puric, transmisiunea in direct a conferintei va putea fi urmarita in paginile intregii retele a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, in paginile web ale protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din cadrul eparhiei, inscrise in reteaua www.sf-esc.ro  precum si in playerul TV Lacasuri Ortodoxe, aflat pe paginile www.lacasuriortodoxe.ro si www.lonews.ro .

Transmisiunea in direct a conferintei "Dan Puric: Despre martiri si vocatia martirica a poporului Roman!" va putea fi urmarita marti, 21 noiembrie 2017, la Sarbatoarea Intrarii in biserica a Maicii Domnului, seara, incepand cu ora 18:00.

 

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.