Atelier gratuit de gestionarea conflictelor în familie

Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa” organizează sâmbătă, 10 martie, între orele 17.00 și 19.00 un atelier de gestionarea conflictelor în familie susținut de Iulia Țoța.
Înscrierea este gratuită și se face prin completarea acestui formular:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSet8Fv9M-qStXmiHcj8kBDTkuAk5xqimq230W0zUqVGR7RkxQ/viewform?usp=sf_link
Știați că următoarele cuvinte sunt diferite: conflict, ceartă, scandal?

gestionaarea conflictelor
Conflictul presupune în primul rând optici diferite şi ciocnirea dintre acestea referitor la o anumită problemă, dar aceasta nu înseamnă că un conflict trebuie să se transforme într-o ceartă sau scandal.

O ceartă este un conflict, dar nu orice conflict presupune o ceartă.
Vom discuta despre conflicte doar în acest context al familiei. Este un subiect de mare actualitate, oamenii devin din ce în ce mai conştienţi că trebuie să facă ceva pentru a reuşi gestionarea şi rezolvarea conflictelor într-un mod constructiv. De foarte multe ori conflictele în familie pornesc de la o comunicare deficitară dar şi de la lipsa de înţelegere, cunoaştere și acceptare a faptului că suntem diferiţi, bărbaţii de femei, adulţii de copii.

Într-o familie conflictele fac parte din viaţa de zi cu zi. Conflictele în familie variază în funcţie de oamenii implicaţi în ele. Tulburarea poate fi produsă de un soţ dependent de muncă a cărui soţie se simte singură sau resemnată faţă de el (şi de serviciul care îl desparte de ea) sau de copiii care sunt o sursă continuă de conflict şi exasperare din cauza faptului că părinţilor le lipsesc aptitudinile corespunzătoare spre a fi părinți, sau de familii mixte în care un părinte vitreg sau copiii vitregi sunt sursa conflictului în familie.
Obiectivele modulului
– Identificarea factorilor generatori de conflicte din familie
– Explorearea mecanismelor conflictului din familie
– Facilitarea înțelegerii conflictului între generaţii
– Prezentarea de posibile soluţii de rezolvare a conflictelor din familie
Iulia Țoța a absolvit Universitatea Politehnică București, este fondatoarea Complexului Educațional Copil Isteț (2004) și administrează din 2002 agenția TotaL ComunicareTLCom.ro cu experiență în publicitate, promovare Out-of-Home media, organizarea de evenimente, producții media, strategie de campanie outdoor, grafică și producție publicitară.
Este căsătorită, mamă a șapte copii, promovează educația în respectul firescului. Facilitator, expert educațional, certificat sales skills, absolventă CODECS Open University School.

HARTA Centrul de consiliere și sprijin „Sfânta Alexandra Împărăteasa” Str. Virgiliu, nr. 81, sector 1, București.

Sursa text: Facebook

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.