hai la targ
Lume, lume, avem un mare anunț de făcut: Adoptă un țăran ajunge în această toamnă și în București. V-am spus noi că nu ne lăsăm, așa că iată-ne, în capitală, în 28 septembrie. Ne deschidem porțile pentru iubitorii de țărani la orele 12:00, pe strada Poterași 15, chiar la sediul Neamunit România.


Vom aduce pentru bucureșteni gospodari autohtoni din toată țara, pentru a gusta și ei din ceea ce înseamnă agapele cu tâlc marca „adoptă un țăran”. Brânzeturi fine dar autohtone, pită caldă, plăcinte și legume, fructe de sezon și vin, toate se vor găsi sâmbătă la cel dintâi târg din capitală.
Nu e de ratat, așa că vă așteptăm cu bucurie! Și dacă doriți să mai facem, nu uitați să aruncați un ochi în curtea cu pricina după cutiile de donații, pentru a ne oferi sprijin în demersurile noastre.

Și încă ceva: concomitent cu adunarea noastră cu bunătăți care mai de care, are loc și proiectul Neamunit pentru Ei - Ediţia a 36-a, la care vă invităm cu maaare bucurie! Vă încurajăm să cumpăraţi pe cât posibil legume şi fructe din pieţele bucureştene de la ţăranii noştri, astfel ajutăm mai multe categorii sociale. Împreună, până la capăt!

Nr. de contact: 0732 343733.

Vă mulţumim pentru ajutor şi încredere.
Doamne, ajută!

(Sursa: Facebook)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.