LiturghIE in IE
Vă invităm alături de noi, duminică, 24 iunie 2018, în Centrul Vechi, strada Franceză nr. 1, la Biserica Sfântul Dumitru Poștă, pentru a readuce în lumină frumusețea purtării hainelor tradiționale la momente de sărbătoare.

În IE la LiturghIE este un demers care își propune cultivarea și păstrarea interesului pentru cunoaşterea tradiţiilor românești.
Ca totul să fie și mai frumos, vom acorda un premiu pentru cel mai frumos costum tradițional, constând în voucher valoric de 200 lei*.
Și pentru că este important să ne și cunoaștem tradițiile, nu numai să le purtăm, am pregătit un mic set de întrebări pe teme folclorice. Cel care va avea cele mai multe răspunsuri corecte, va fi, de asemenea premiat.
La finalul evenimentului, vom putea gusta împreună din bunătățile tradiționale pregătite de membrii parohiei Sfântul Dumitru Poștă.
Invitați-vă prietenii, îmbrăcați hainele de sărbătoare și haideți să ne bucurăm împreună!
*voucherele vor putea fi folosite pentru produsele oferite de partenerii evenimentului. Urmăriți postările din cadrul evenimentului pentru mai multe detalii.

HARTA  Biserica "Sfântul Dumitru-Poştă", Paraclis Universitar Str. Franceza nr. 1, București

Sursa text si foto: Facebook

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.