AFIS VARA PE ULITA e1560166379248
Au început înscrierile pentru Tabăra de creație „Vara pe uliță”, ajunsă anul acesta la cea de-a 27-a ediție, înscrisă în programul “Vacanță la Muzeul Satului”.

Între 8 iulie și 16 august copiii vor lucra alături de meșteri populari din întreaga țară, care îi vor iniția în tainele meșteșugurilor populare: olărit, ţesut, croit-cusut-brodat, încondeiat ouă, confecționat păpuşi, măşti și podoabe populare, sculptat în lemn, pictat icoane pe lemn și pe sticlă, dar și teatru de păpuşi, pictură-desen, modelaj, confecționat jucării din lemn. Anul acesta organizăm în plus, la cererea copiilor, atelierul de fotografie, dansuri populare, percuție-toacă bisericească.
Evenimentul include o paletă largă de activități, desfășurate pe tot parcusul celor șase săptămâni de ateliere, prin care copiii își pot petrece vacanța de vară într-o atmosferă prietenoasă și rustică, ce amintește de curtea bunicilor de la țară. Scopul programului este de a insufla celor mici drgostea pentru tradiție și cultură și de a duce meșteșugurile tradiționale mai departe. Se combină astfel utilul cu plăcutul, iar participanții vor deveni mai responsabili și vor manifesta mai multă grijă pentru patrimoniul cultural național.
Înscrierile au loc atât la sediul Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”, clădirea Arhondaric, Șos. Kiseleff nr. 28, de luni până joi, între orele 10:00 și 16:00, iar vineri între orele 10:00 și 14:00, cât și online, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru înscriere este necesară completarea fișei de înscriere, care poate fi descărcată de aici.
La unele ateliere participanții au obligația de a veni cu materialele necesare desfășurării atelierului. Lista completă aici.
După înscriere toți participanții au obligația de a respecta Regulamentul Taberei!
Informaţii suplimentare:
Andreea Nanciu, tel: 021.317.91.10/ int 201, tel. 0724 331 741
Andreea Majuru, tel: 021.317.91.10/ int 190

(Sursa text)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.