din nou impreuna
Hristos a Înviat!

Vă invităm cu bucurie luni 3 iunie 2019, de la ora 19 la un nou eveniment al parohiei noastre. Pe scena Teatrului Excelsior 16 copii ai Bisericii noastre vor interpreta o nouă piesă de teatru intitulată „Din nou împreună”.

Pentru acest eveniment caritabil biletul de intrare va costa 50 RON. Biletele vor fi puse în vânzare la pangarul bisericii începând de duminică 19 mai. Din banii adunați și din donații vom susține construirea uneia din casele pentru copii orfani ridicate de Asociația „Casa plină” în cadrul Așezământului social „Sfântul Nicolae, din Negreni”. Asociația desfășoară deja de 4 ani alături de Parohia Negrenii de Sus un proiect social, oferind zilnic o masă caldă pentru bătrâni și copii din parohie. În acest nou proiect asociația își propune construirea unor case de tip familial pentru copii abandonați, pentru femei victime ale violenței domestice sau pentru bătrâni singuri.

Vă așteptăm cu bucurie să susținem împreună acestă inițiativă filantropică!

(Sursa: Facebook)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.