Sf.Efrem vol 2
Vă invităm cu mare bucurie, sâmbătă, 14 septembrie 2019, ora 17.00, la lansarea celui de-al doilea volum al cărţii "Sfântul Mare Mucenic Efrem cel Nou, tămăduitorul trupurilor şi al sufletelor". Cartea este editată de Asociaţia "Sfântul Nicolae şi Sfântul Efrem cel Nou" şi cuprinde 100 de mărturii primite pe adresa asociaţiei, în ultimii trei ani.

Primul volum al cărţii, tipărit în anul 2016 a fost scos în patru ediţii (cca 9500 de exemplare) şi a "călătorit" deja. A fost împărţit în spitale, biserici, mănăstiri, a fost dăruit tuturor celor care au nevoie de ajutor, beneficiarilor asociaţiei, dar şi celor care au cerut cartea. Volumul a ajuns în toate penitenciarele şi bibliotecile judeţene din România, iar tipărirea a fost posibilă, prin grija Sfântului Efrem cel Nou, cu ajutorul tuturor celor care au făcut o faptă de milostenie şi au donat bani pentru publicarea cărţii, altfel spus a fost susţinută numai din donaţiile făcute în contul asociaţiei.

Nădăjduim că şi cel de-al doilea volum care are 456 de pagini va avea "viaţă lungă" şi va călători cât mai mult, va ajunge în cât mai multe case, în cât mai multe saloane de spital şi mai ales, la cât mai multe inimi. Ne rugăm să aducă speranţă acolo unde există suferinţă sau alte neputinţe, necunoscute nouă.

TOŢI CEI CARE VOR VENI LA LANSARE VOR PRIMI GRATUIT, UN EXEMPLAR AL CĂRŢII.

P.S.1 Vă rugăm să confirmaţi participarea la acest eveniment.
P.S.2 Pentru eveniment avem nevoie şi de câţiva voluntari care să ne ajute la organizare. Dacă doriţi să vă implicaţi vă rugăm să ne trimiteţi un mesaj pe privat, pe pagina asociaţiei.
P.S.3 Evenimentul va avea loc în cadrul restaurantului Ambery Hall Lights, situat pe Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22, în incinta clădirii Green Gate Offices. La restaurant se poate ajunge cu tramvaiul 32 de la Piaţa Unirii (3 staţii), iar de la Piaţa Chirigiu se mai merge 5 minute pe jos (cca 350 m). Mulţumim prietenei noastre, Andra Petrescu care a făcut posibilă organizarea evenimentului în această minunată locaţie.
P.S.4 Dacă doriţi să susţineţi editarea acestei cărţi, în cât mai multe exemplare se pot face donaţii în contul: RO62 RZBR 0000 0600 1590 6404, deschis la Raiffeisen Bank, pe numele Asociaţiei „Sfântul Nicolae şi Sfântul Efrem cel Nou", cu menţiunea "Pentru carte".

Mulţumim tuturor celor care au ajutat la publicarea acestei cărţi, celor care au trimis mărturii, celor care au ajutat la corectura şi editarea cărţii, la realizarea DTP-ului şi tuturor celor care au susţinut tipărirea, prin donaţii făcute în contul asociaţiei.

Vă mulţumim tuturor!
(Sursa: Facebook)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.