marsul ptr.viata
Cu bucurie vă adresăm invitația de a participa la a IX-a ediție a Marșului pentru viață 2019 „Unic din prima secundă”, care va avea loc pe 23 martie în peste 500 de localități din România și Republica Moldova.

În București, Marșul pentru viață este organizat de asociația Studenți pentru viață, iar adunarea participanților va începe la ora 11.00, în Parcul Unirii. La ora 12.00, se va pleca pe traseul Parcul Unirii – Parcul Tineretului.

În Parcul Tineretului (intrarea de la Cafeneaua Actorilor), invitații vor ține discursuri și va avea loc concertul Live for Life 2019.
Concertul Live for Life se va desfășura de la ora 13, este susținut de Robert Patai și Dumitrița Sinița și prezentat de Ioana Picoș.
Comunicatul de presă al Asociației Studenți pentru viață despre Marșul pentru viață 2019 „Unic din prima secundă”,  poate fi citit aici
Veniți să mărturisim valoarea și demnitatea vieții, să exprimăm dragostea pentru fiecare dintre copiii nenăscuți, să celebrăm unicitatea lor la Marșul pentru viață „Unic din prima secundă”, în 23 martie!! Veniți să mărturisim respectul și prețuirea pentru femeile care se luptă pentru a proteja viața copiilor lor și să le sprijinim! Fiecare copil este unic și are un drum unic spre care a fost chemat de Dumnezeu. Veniți alături de noi!

Mai jos este harta Parcului de la Piața Unirii unde ne vom întâlni.

HartaPtaUnirii2
Am marcat cu roșu locul unde vă invităm pe toți membrii sau prietenii Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca să vă alăturați nouă în acest marș pentru viață. Sâmbată 23 martie 2019, ne adunăm în Parcul Unirii de la ora 11.00 și plecăm spre Parcul Tineretului la ora 12.00.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.