marsulptviata2018
Luna pentru viață 2018 – „O lume pentru viață”, având ca punct culminant Marșul pentru viață 2018 – „O lume pentru viață”, organizat sâmbătă, 24 martie 2018, pe traseul Piața Unirii – Parcul Tineretului, urmat de concertul Live for Life, susținut de Aurelian Temișan împreună cu formația Feedback Band și prezentat de Ioana Picoș (Parcul Tineretului, intrarea Șincai, ora 13).

Marșul pentru Viață 2018 – „O lume pentru viață!” are loc la Bucureşti pe 24 martie 2018, cu plecare ora la 12.00 din Parcul Unirii – Str. Bibescu Vodă – Bd Dimitrie Cantemir şi se încheie în Parcul Tineretului cu concertul pentru viaţă Live for Life.
Comunicatul de presă al Asociației Studenți pentru viață despre Marșul pentru viață 2018 „O lume pentru viață”,  poate fi citit aici.
Să iubim mama și copilul!
Veniți la Marșul pentru viață, ca să mărturisim valoarea și demnitatea vieții! Veniți să mărturisim respectul și prețuirea pentru femeile care se luptă pentru a proteja viața copiilor lor și să le sprijinim!

Mai jos este harta Parcului de la Piața Unirii unde ne vom întâlni.

HartaPtaUnirii2
Am marcat cu roșu locul unde vă invităm pe toți membrii sau prietenii Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca să vă alăturați nouă în acest marș pentru viață. Sâmbată 24 martie 2018, ne adunăm în Parcul Unirii de la ora 11.00 și plecăm spre Parcul Tineretului la ora 12.00.