București Părintele Nicolae TănaseIzvorulNou
Părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului va conferenția vineri, 24 noiembrie 2017, orele 18:00, în Biserica Parohiei Izvorul Nou din Capitală. Conferința va avea ca temă Martiriul creștin – de la istorie la actualitate.

Evenimentul se desfășoară cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Părintele Nicolae Tănase este paroh în Valea Plopului, județul Prahova. Sfinția sa coordonează centrele sociale de la Valea Plopului și Valea Screzii, unde sunt îngrijiți peste patru sute de copii și sunt sprijinite numeroase familii tinere.

Pr. Nicolae Tănase a primit în 2015 Ordinul Sfântul Ioan Gură de Aur din partea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, pentru activitatea filantropică deosebită pe care o desfășoară la Parohia «Valea Plopului», dar și pentru multa lucrare misionară în țară și în străinătate.

Parohia Izvorul Nou are hramurile Izvorul Tămăduirii și Schimbarea la Față. Parohul comunității bucureștene este Pr. Lector dr. Stelian Ionaşcu, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul din București.

Biserica Izvorul Nou se afla la adresa: Soseaua Mihai Bravu Nr. 311, Sector 3 Bucuresti

La Biserica Izvorul nou, credincioșii se pot inchina la Moaștele Sfantului Apostol ANDREI, ale Sfintei Mare Mucenițe ECATERINA si ale Sfintei Mare Mucenițe TECLA.

Sursa1 text, Sursa 2 text si Sursa foto: tribuna.ro

 

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.