ofertaFamOrtodoxa 

 Dragii noştri prieteni,

Deoarece am primit cereri pentru pachetele de 40 de reviste şi după încheierea promoţiei, am hotărât prelungirea acesteia cu două săptămâni, până pe 20 Octombrie.
Vă reamintim că oferta noastră constă în achiziţionarea unui pachet de 40 de reviste la un preţ cu totul special (costurile de transport fiind incluse):
100 lei 40 de reviste simple (2,5 lei/buc.) şi 140 lei 40 de reviste cu supliment CD (3,5 lei/buc.).

Vă menţionăm faptul că revistele nu se repetă, iar la solicitarea dvs. putem personaliza pachetul, astfel încât să primiţi exact revistele care vă lipsesc.

Află mai mult

Pachetul include prin transportul prin FanCourier în centrele urbane, şi prin Poşta Română în centrele rurale, cu excepţia comenzilor cu plată ramburs (10 lei în plus).

Pachetul va fi configurat la cerere, în limita stocului disponibil, cu orice revistă doriţi, inclusiv ultimul număr apărut.

Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi, (după efectuarea comenzii), şi să ne spuneţi ce reviste doriţi, sau să completaţi Note comandă, în cazul comenzilor făcute direct în Magazinul nostru.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne scrieţi la adresa:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Contact: S.C. ORTODOXPRESS S.R.L.

Adresa de corespondenţă:
Str. Constantin Rădulescu-Motru, Nr. 23, Bl. 35, Sc. A, Parter, Ap. 2,
Interfon 02, Cod Poştal 040361, Sector 4, Bucureşti

Telefon: 021.312.61.38 ; 0733.319.609 ; 0741. 933.264 .
www.familiaortodoxa.ro

 

 

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz