sanatateasivaccinul
Vineri, 30 martie, orele 19.00, la Biserica Sf. Ștefan-Cuibul cu Barza, Domnul Doctor Pavel Chirilă ne va vorbi despre sănătate și vaccin, pornind, paradoxal, de la profilaxia bolii.

Când și în ce condiții ne putem considera sănătoși? Este sănătatea ceva ce stricăm sau pierdem iremediabil, sau se poate ea restaura în aceeași măsură ca înainte? Ce spune medicina, ce spune Biblia, ce spune Sfânta Tradiție? Poți fi mai mult sau mai puțin sănătos? Ce este vaccinul? Când apare pentru prima oară și de ce a fost necesar? Există vaccinuri bune și vaccinuri rele? Cum s-a ajuns la obligativitatea vaccinului sau la opoziția față de el? Cum să luăm cea mai bună decizie în privința vaccinării noastre într-un mediu confuz, dominat de amenințarea cu rigorile legii sau de scenarii apocaliptice conspiraționiste?

La astfel de întrebări ne va răspunde Domnul Doctor Pavel Chirilă vineri seara, la cateheza de după Sfântul Maslu, la Biserica „Sf. Ștefan - Cuibul cu Barză”.

Vă așteptăm pe voi pentru voi!

HARTA str. Ştirbei-Vodă, nr. 99 bis, București, sector 1

Sursa text: Facebook

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.