o saptamana fara calculator


Îi invităm pe copii să ia o pauză de la statul în fața monitorului și să învețe despre arta populară românească, în cadrul proiectului Săptămâna fără calculator. În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2019, în muzeu vor avea loc ateliere de împletituri textile, decorațiuni de toamnă și teatru de umbre.

Cei mici vor avea ocazia să lucreze cu meșteri populari, folosind tehnici tradiționale. Totul într-un loc de poveste: Muzeul Satului. Copiii se vor bucura de timpul liber departe de calculator, se vor juca și vor socializa, iar părinții vor fi încântați că cei mici își vor petrece vacanța de toamnă într-un mod frumos și util, prin activități care le vor dezvolta îndemânarea și gustul pentru tradiție.

Atelierele sunt adresate copiilor din clasele primare și se desfășoară între orele 10.00 - 11.30, astfel:

MIERCURI, 30.10 - ATELIER DECORAŢIUNI DE TOAMNĂ (15 locuri/atelier)

JOI, 31.10 - ATELIER DECORAŢIUNI DE TOAMNĂ (15 locuri/atelier)

VINERI, 01.11 - ATELIER DECORAŢIUNI DE TOAMNĂ (15 locuri/atelier)

Taxa de participare pentru atelierul de teatru de umbre este de 10 lei, iar pentru restul atelierelor, de 20 de lei. Înscrierile au loc pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Vă invităm să ne bucurăm împreună de o Săptămână fără calculator!

(Sursa: Facebook)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.