Sarbatoarealiliacului
Cu mic, cu mare, vă invităm la Sărbătoarea Liliacului, 
duminică 22 aprilie 2018, începând cu ora 12.00, în Centrul Vechi, pe strada Franceză nr. 1, la Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar.
Sărbătoarea Liliacului este un eveniment caritabil construit în jurul acestei minunate flori parfumate.

Lucruri frumoase se vor întâmpla: vom realiza coșulețe cu liliac și alte flori, vom avea un atelier dedicat liliacului care va include și suprize gastronomice.
Pentru că este și un simbol al memoriei, voluntarii TADEU ne vor provoca să ne antrenăm memoria prin jocuri cu și despre flori, parfum și frumos.
Avem și invitați de seamă: doamna Ana Barton, scriitoare, care îi va încânta pe micii și marii participanți cu o lectură de suflet.
Nu întâmplător am ales această temă, este vremea liliacului. Atât de multe sensuri poate avea această floare atât de parfumată, care aievea trece în fiecare an prin primăverile noastre.
Pentru a afla mai multe despre semnificația liliacului, vă așteptăm cu drag.
Scopul evenimentului este un nou început pentru Asociația Umanitară Tadeu.
Acest eveniment va pune piatra de temelie pentru deschiderea unui Centru de Consiliere, Susținere și Asistare a Mamelor și Copiilor, victime ale violenței domestice în București.

HARTA  Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar, Strada Franceză, Nr 1, București
Sursa text: Facebook

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.