satulmestesugurilor
Luna lui Florar aduce nu doar redeschiderea sezonului de vizitare a Ansamblului moara de hârtie - Satul meșteșugurilor, ci și o frumoasă aniversare: Satul Meșteșugurilor împlinește doi ani!

Cu această ocazie vă invităm în zilele de 5-6 mai 2018 la Comana, între orele 12.00 și 19.00, să sărbătorim cu fluiere, șezători și flori de câmp!

Mai exact, sâmbătă, 5 mai 2018, de la orele 14.00, vă așteptăm împreună cu Valentina de la „Lavand' Elle” să înfrumusețăm clipa făcând coronițe din flori și povestind despre aceste daruri ale naturii, care au însoțit mereu omul în zile de sărbătoare.
De la orele 16.00, vă invităm la o șezătoare cu ghicitori și povești de altădată.
Sărbătoarea continuă și duminică, ascultându-i de la orele 14.00 pe Fluierașii din Comana, îndrumați de domnul învățător Ionel Cucu, iar de la orele 16.00 vă invităm la „Șezătoare cu fluiere și povești” împreună cu Maruca, Beatrice și Florin Iordan.
Pe parcursul celor două zile se vor desfășura demonstrații interactive de meșteșuguri în atelierele de hârtie de mână, țesut la război, lucrul cu papura, fierărie, ceramică și atelierul de lucru în lemn.
Mai multe detalii despre Atelierul cu flori și Șezătoarea cu fluiere și povești găsiți pe site: https://satulmestesugurilor.ro/evenimente/ Pentru înscrieri la aceste două evenimente, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau sa ne sunati la 0723266262. Pentru a participa la celelalte activitati nu este nevoie de rezervare.
Vă așteptăm numeroși, căci aniversările cele mai reușite sunt cele în care ai prietenii alături!

HARTA Str. Funieru nr. 277-280, sat Comana, jud. Giurgiu
Sursa text: Facebook