PS Ignatie smerenia

Vă anunţăm cu bucurie că marți, 6 martie 2018, ora 18.30, la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”, Amfiteatrul „Dumitru Stăniloae”, va avea loc conferința susţinută de PS Ignatie, Episcopul Huşilor, intitulată: „Smerenia - arta de a fi la locul tău”.

Preasfinţitul Părinte Ignatie s-a născut în localitatea Bilbor din județul Harghita, a fost hirotonit diacon şi preot în anul 2001 şi tuns în monahism în 2008, pe seama Mănăstirii „Sfânta Treime” din Alba Iulia (Catedrala Arhiepiscopală). A predat la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia și a desfășurat o intensă activitate publicistică. În 2011 este ales Arhiereu-vicar pentru Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei și Portugaliei, apoi în 2017 este ales Episcop titular al Episcopiei Huşilor de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.
Așa cum chipul oglindește sufletul omului, vedem cu prisosință în Preasfinția Sa mai multe virtuți deosebite, cum ar fi: credința, înțelepciunea, dragostea, bunătatea și smerenia.

Vă aşteptăm cu mult drag!

HARTA Facultatea de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul, Str.Sfânta Ecaterina, nr.2-4, București

Sursa text Facebook