IleanaPrincipesadeRomania
Muzeul Național al Literaturii Române și Teatrul Dramaturgilor Români te invită la un spectacol-eveniment, „Ileana, Principesă de România”, marți, 27 martie 2018, de la ora 19.00, la sediul din Calea Griviței 64-66, Sala Iosif Naghiu.

În acest an al Centenarului Marii Uniri, nimic nu putea fi mai potrivit ca un spectacol dedicat memoriei celei care a fost Principesa Ileana a României, Arhiducesă de Austria.

„Ileana, Principesă de România” aduce la lumină o parte esenţială din istoria Bucureştiului şi a României. Dramatizarea a fost realizată de Edith Negulici după romanul autobiografic „Trăiesc din nou”. Un spectacol de şi cu Liana Ceterchi. Video şi sunet: Luca Achim, Teodora Toader.
Accesul la eveniment este gratuit și se face prin rezervare la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în limita locurilor disponibile. După începerea spectacolului intrarea este interzisă.

HARTA Teatrul Dramaturgilor Români, Sala Iosif Naghiu, Calea Griviței, nr. 64-66, București

Sursa text: Facebook

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz