tabara de vara MNLR
În perioada 23-28 iulie 2019, copiii cu vârste între 6 și 12 ani sunt așteptați la o serie de ateliere care au ca pretext obiectele spectaculoase expuse în sălile elegante ale MNLR (Strada Nicolae Crețulescu 8).

Programul activităților:

10.00 – 12.00
Ateliere de spus povești
Pornind de la un tur tematic în muzeu, descoperind cele mai mici și cele mai mari cărți, mașinile de scris sau pantofii japonezi, textul și ilustrația poveștilor alese special pentru cei mici vor fi pretexte pentru un dialog în jurul lumii, ideilor și valorilor.

13.00 – 15.00
Atelier de creativitate
Elementele-cheie din povești vor reprezenta teme ale atelierului de creativitate unde copiii vor realiza cu ajutorul acrilicelor și a creioanelor moi desene pe spații largi, ilustrând poveștile lumii și propria versiune asupra unor expresii și sintagme identificate în text.

16.00 – 18.00
Ateliere de imaginație & improvizație
Primind în custodie câteva obiecte care nu au aparent nicio legătură între ele, copiii vor lucra în echipe pentru a-și imagina o poveste cu cap și coadă, o prezentare video și o înregistrare pentru difuzarea la radio.

18.00 – 19.00
Atelier de pictat cu lumină
Modificând timpul de expunere și diafragma, putem obține o modalitate atractivă de a lucra cu aparatul fotografic. Participanții vor primi fotografiile la finalul atelierului pe adresa electronică.

Pentru participarea la eveniment, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau un SMS la numărul 0748057192 și să achite taxa de vizitare (2 lei pentru copii, 5 lei pentru adulți) la recepția muzeului.

(Sursa: Facebook)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.