invata sa protejezi viata
Vrei să poți vorbi deschis despre convingerile tale? Vrei să știi cum poți să-ți argumentezi eficient punctele de vedere? Vrei să înțelegi problematica pentru viață, istoria mișcării pentru viață în lume și în România, cum s-a ajuns ca la New York să se legalizeze avortul până în momentul nașterii și cu ce ne afectează asta pe noi? Dar mai ales, vrei să afli de ce merită să faci ceva pentru viață?

Dacă răspunsul la cel puțin una dintre întrebări este da, atunci te așteptăm la trainingul „Învață să protejezi viața” susținut de Alexandra Nadane, fost președinte al Asociației Studenți pentru viață. 
În ultimii doi ani, Alexandra Nadane a susținut peste 50 de prezentări, traininguri și intervenții pro-viață în București și în țară.

Alexandra NadaneA  absolvit “Științele Comunicării” la SNSPA, după care a urmat două mastere: “Managementul proiectelor” în cadrul aceleiași facultăți și “Consiliere în asistență socială” la Facultea de Sociologie, din București. În momentul de față, aceasta este director executiv la Centrul de consiliere pentru părinți și copii „Sf. Alexandra Împărăteasa”, apărând valoarea infinită pe care viața fiecărei persoane o are în societate.

Trainingul se va desfășura sâmbătă, 2 martie 2019, între orele 17.00 și 20.00 la Casa de Cultură a Studenților din București (Calea Plevnei 61), Sala 8, etajul 1. Pentru înscrieri completați formularul de aici: https://goo.gl/forms/V9UhruKz0QScZYaN2

(Sursa text: Facebook)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.