15b61edceedc2791a4c561b1de5863f0
Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și BRD Groupe Societe Generale vă invită joi, 13 februarie, de la ora 18:00, la un nou eveniment MyAntipa: un tur ghidat special, în cadrul căruia Muzeul Antipa va fi prezentat prin ochii actorului, scenaristului și regizorului Anghel Damian!

S-a născut la București. A jucat baschet de la 10 până la 18 ani, apoi și-a schimbat complet viața apucându-se de teatru. Astăzi este actor, scenarist, regizor. În 2016, la 25 de ani era consilierul ministrului culturii pe probleme de teatru. A jucat în multe piese de teatru și filme. Poate nu ar trebui să trecem cu vederea că a pus în scenă la un moment dat inclusiv piesa Scene din viața insectelor de Karel & Josef Capek. Anghel Damian va fi ghidul nostru în vizita de explorare din cadrul seriilor MyAntipa. Vom afla care este povestea lui legată de muzeu și ce poate însemna Antipa în viața unui copil sportiv, apoi a unui tânăr actor, pasionat de lume, viață, personaje și interpretare.

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.
Înscrierile se pot face completând un formular de rezervare pe antipa.ro/rezervari.

(Sursa)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.