2 iunieParculCarol I
Sâmbătă, 2 iunie 2018, începând cu ora 10:00, Asociația Umanitară Tadeu și Biserica Sfântul „Dumitru-Poștă”, vă invită să sărbătorim  Ziua Internațională a Copilului, în Parcul Carol I.

Copii de toate vârstele, părinți, bunici și voluntari cu suflet de copil, vom petrece împreună clipe minunate, cu jocuri, distracție și provocări creative.
De asemenea, vom învăța lucruri noi vizitând Muzeul Național Tehnic Prof. ing. Dimitrie Leonida, vom descoperi, într-un tur pietonal, ce legatură are parcul Carol cu primul rege al României, de ce copia renumitei cetăți Poenari ridicată de Vlad Țepeș se găsește aici și pe cine reprezintă Mormântul Eroului Necunoscut.
Se vor vedea: Biserica Cuțitul de Argint, Arenele Romane, Monumentul eroilor din Primul Razboi Mondial, Oficiul Național Cultul Eroilor (Castelul Vlad Țepeș).

Vă rugăm să vă anunțați participarea până la data de 30.05.2018 la numărul de telefon 0730 455 294 sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Punct de întâlnire: Muzeul Național Tehnic Prof. ing. Dimitrie Leonida
Activitatea va dura aproximativ 4 ore.

Vă așteptăm!

HARTA  Muzeul Național Tehnic Prof.ing. Dimitrie Leonida, Str. Gen. Candiano Popescu 2, București

Sursa text: Facebook

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți MagazinAbonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.