Marsul pentru Viata 2020
Vă așteptăm sâmbătă, 28 martie, la Marșul pentru viață 2020 „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”. În București, evenimentul va începe la ora 13.00 în Parcul Unirii. Traseul Marșului va fi Parcul Unirii-Parcul Tineretului.

În Parcul Tineretului, începând cu ora 14.30, se vor rosti alocuțiuni și se va desfășura concertul Live for Life, prezentat de Ioana Picoș și susținut de Raluca Blejușcă și Alma Nicole Boiangiu.

Organizatori: Asociația Studenți pentru viață și Asociația România pentru viață.

Marșul pentru viață și activitățile din Luna pentru viață constituie cel mai mare eveniment pro-viață din România și din Republica Moldova. În ultimii 10 ani, sutele de mii de participanți au avut un mesaj clar: societatea este așa cum ne-o construim și vrem să construim o societate care își sprijină femeile însărcinate și pe pruncii lor nenăscuți.

Dragostea și implicarea celor care sunt pro-viață au salvat vieți și conștiințe.

Din această mișcare socială s-au născut zeci de grupuri și de organizații pro-viață care zi de zi oferă informare și sprijin pentru femeile în criză de sarcină.

Datorită participării la Marșul pentru viață, mulți oameni au decis să nu mai fie indiferenți la dramele de lângă ei. Mulți au avut altruismul și curajul să spună femeilor și familiilor care aveau nevoie de ajutor: „Nu sunteți singure, nu sunteți singuri. Suntem alături de voi. Vă vom sprijini.” Și au sprijinit, iar criza de sarcină a fost depășită.

Cu toții ne dorim să trăim într-o localitate pro-viață, într-o societate pro-viață, într-o lume care să sprijine în mod real copiii, femeile în criză de sarcină, părinții și familia. De aceea, este foarte important să veniți la Marșul pentru viață și să invitați alături de voi colegii, prietenii și cunoscuții.

Dacă nu veți veni dumneavoastră, cine va veni? Dacă nu veți sprijini dumneavoastră, cine le va sprijini pe femeile în criză de sarcină?

Comunicatul oficial al Marșului pentru viață 2020 „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”: http://www.marsulpentruviata.ro/comunicat-de-presa-marsul-pentru-viata-2020-pentru-viata-pentru-parinti-pentru-copii/

Nu cerem interzicerea legală a avortului, ci lucrăm pentru a schimba inimile față de femeile în criză de sarcină și față de copiii lor nenăscuți. Considerăm că fără schimbarea inimilor, fără conștientizarea adevărului, fără sprijin real și suficient, nu poate exista schimbare reală. De ce? Pentru că avorturile se fac din lipsă de cunoaștere, din lipsă de dragoste și din lipsă de sprijin, iar legea nu poate oferi nimic din toate acestea.

(Sursa: Facebook)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.