DSCN4889Doamne ajută tuturor,

Sâmbătă, 28 iulie 2018, plecăm în tabăra „Zilele prieteniei la Valea Plopului” ce se va desfășura în perioada 30 iulie-3 august 2018.

Ne dorim să intrăm pe frecvența sufletească a participanților insuflându-le creșterea încrederii în propriile forțe și în cei din jur prin legarea de prietenii. Să-i ajutăm în efortul de autocunoaștere, descoperire de sine și înțelegerea responsabilitații personale astfel încât să se poată integra în societate și să se bucure de viață.
Vă invităm alături de noi cu inima, priceperea și fapta!

În 2018 mai avem programate deplasări pentru 22 septembrie și 17 noiembrie.
Vă așteptăm cu drag!

A: Participarea la colecta de produse:
Necesitățile pentru această dată sunt următoarele:
- Alimente: pulpe pui, piept pui, ficat de pui,unt și brânză pentru pachet școală, eugenii, morcovi, albitură,morcovi , ardei, dovlecei, verdeață.
- Produse de menaj: pungi alimentare de 2 kg.
- Produse de uz farmaceutic: Pampers nr. 4, 5, 6 și șervețele umede.
- Produse igienă: saci gunoi rezistenți, mopuri, mături.

Punct de colectare: Str. Alexandru Depărățeanu nr. 20, Ap.2, interfon 2, Sector 1, București (foarte aproape de Gara de Nord). Colectarea se va efectua în perioada 24-26 iulie 2018, orele 8-16 (cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la 0724.271.236 - Daniela Petcovici).

Celor care doresc să ne ajute material, contul Fundatiei Creștine Părintele Arsenie Boca este: RO75 BRMA 0810 0296 7430 0000, la detalii plată vă rugăm să menționați :„Proiectul Valea Plopului”.

B: Voluntariat pentru transportarea darurilor:
Transportarea donațiilor se va face exclusiv prin voluntariat. Mulțumim tuturor membrilor și prietenilor fundației care ajutați ca produsele să ajungă la destinație. În cazul în care doriți să ajutați cu serviciul de transport, vă rugăm să anunțați coordonatorul până joi, 26 iulie 2018, la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefon: 0722.310.998.

C: Popularizarea actiunii:
Întâlnirea de sâmbătă, 28 mai 2018, va fi la sediul fundației la ora 8:00 (organizarea și încărcarea mașinilor), iar plecarea se va face la ora 8.30.

Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugăm să contactați coordonatorul: Ștefania Pauciuc, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0722.310.998.