Turghidatinpalatulregal
Sâmbăta aceasta, 15 septembrie 2018, vor avea loc tururi ghidate în Spațiile Istorice ale Fostului Palat Regal, începând cu orele 11.30, 14.00 şi 16.30.

Sufrageria Regală, Scara Voievozilor și Sala Tronului sunt spații de rezonanță istorică, reprezentative pentru felul în care arăta corpul central al fostului Palat Regal după refacerea sa în anii 1930. Expoziția „Fragmente de memorie - Portrete Regale. Palatul Regal” reconstituie prin intermediul unor fotografii de epocă, planuri ale clădirii, piese de mobilier și portrete regale, câteva momente din istoria familiei regale şi a Palatului Regal de pe Calea Victoriei.
Participarea nu necesită programare prealabilă. Vizitatorii sunt rugaţi să se prezinte cu 15 minute în avans la casa de bilete de la parterul Galeriei Naţionale pentru achiziţionarea biletelor de acces. Participarea se face în limita locurilor disponibile. Prezentarea este în limba română.
Durata: aproximativ o oră.
Tarife: 20 lei bilet întreg/10 lei bilet pentru pensionarii/5 lei bilet pentru elevi şi studenţi/ preşcolarii au acces gratuit.
Fotografiatul este permis numai pentru uz personal, fără blitz sau trepied.

HARTA: Muzeul Național de Artă al României 49-53, Calea Victoriei, 030167 București

(Sursa text: Facebook)

Accept Refuz