4 octombrie 2012 - Lansarea volumului „Căderea Imperiului Bizantin” - Dan Lucinescu
Joi, 4 octombrie 2012, la ora 17:00 la Uninunea Scriitorilor din România (Calea Victoriei nr. 115 – intersecţia cu Bulevardul Dacia) a avut loc lansarea volumului „Căderea Imperiului Bizantin” - Dan Lucinescu -  o carte ce prezintă unul dintre cele mai dramatice momente din istoria creştinismului. Căderea Constantinopolului este numele sub care e cunoscută cucerirea capitalei Imperiului Bizantin de forţele Imperiului Otoman, sub comanda sultanului Mehmed al II-lea. 
Mentorul Fundaţiei noastre - Dan Lucinescu - a lansat cea de-a doua ediţie a cărţii (prima ediţie fiind cunoscută sub numele de „Sfârşit întunecat de Ev”). La lansare au fost prezenţi criticul de teatru şi film Rodica Smaranda Vulcănescu şi scriitorul Radu Cârneci.

Mai jos aveţi fotografii de la acest eveniment.
                                                       
Întâlnirea membrilor şi prietenilor Fundaţiei Creştine Părintele Arsenie Boca -
4 octombrie 2012
Tot pe data de 4.10.2012,  imediat după lansare, toţi membrii Fundaţiei şi prietenii care s-au implicat în activităţile noastre şi care au vrut să fie alături de noi au participat la o prezentare a acţiunilor noastre de la înfiinţare şi au aflat şi modalităţile de implicare practică (directă sau indirectă) în toate activităţile pe care le desfăşurăm. A fost o mare bucurie să ne revedem şi să ne cunoaştem mai bine şi să conturăm noi proiecte pentru viitorul imediat si cel mai puţin apropiat.

Vă invităm sa vedeţi câteva fotografii făcute cu acest prilej.
 
                                             
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.