UNIC DIN PRIMA SECUNDA 2019
Dragi prieteni,

Sâmbătă, 23 martie 2019, în România și în alte 500 de localități din țara noastră și Republica Moldova, are loc MARȘUL PENTRU VIAȚĂ, intitulat „Unic din prima secundă”.


Este firesc și de datoria noastră să participăm și să arătăm că prețuim viața, îndeosebi nașterea copiilor, să mărturisim valoarea și demnitatea vieții, să exprimăm dragostea pentru fiecare dintre copiii nenăscuți, să celebrăm unicitatea lor la Marșul pentru viață „Unic din prima secundă”!! Veniți să mărturisim respectul și prețuirea pentru femeile care se luptă pentru a proteja viața copiilor lor și să le sprijinim! Fiecare copil este unic și are un drum unic spre care a fost chemat de Dumnezeu.

VĂ ÎNDEMN PE TOȚI SĂ NE ÎNTÂLNIM SÂMBĂTĂ*, PENTRU A DA DOVADĂ DE PREȚUIRE ȘI SPRIJIN FEMEILOR CARE SE LUPTĂ SĂ PĂSTREZE VIAȚA COPIILOR LOR, DE IUBIRE PENTRU ACESTE MICI INIMI CARE AU ADN PROPRIU ȘI UN SUFLET UNIC CREAT DE DUMNEZEU, OAMENI DIN MOMENTUL CONCEPȚIEI CU DREPTUL LA VIAȚĂ!

*Ne găsiți sâmbătă, 23 martie 2019, la ora 11:00, în parcul Unirii, în partea dinspre Splaiul Independenței

Alte detalii cu privire la Marșul Pentru Viață găsiți aici.

Cu prietenie,

Cristian Filip
Președinte Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca

HartaPtaUnirii2
Am marcat cu roșu locul unde vă invităm pe toți membrii sau prietenii Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca să vă alăturați nouă în acest marș pentru viață. Sâmbată 23 martie 2019, ne adunăm în Parcul Unirii de la ora 11.00 și plecăm spre Parcul Tineretului la ora 12.00.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.