CarareaImparatiei deschisatuturor
Întâlnirile catehetice denumite „Cărarea Împărăției deschisă tuturor” au drept punct de plecare cartea Părintelui Arsenie Boca, „CĂRAREA ÎMPĂRĂȚIEI”. Pe parcursul întâlnirilor se va discuta și explica, pe capitole, întreaga carte.
Locul de desfășurare:  Biserica „Sf. Chiril si Metodiu” din Campusul Agronomie, bldul. Marasti, nr.59, sector 1, Bucuresti.

PrPetruMogaSambata<Foto: Părintele Petru Moga în Aula Academiei Sâmbăta, sept 2017
Părintele Petru Moga
, de la Biserica „Sf. Nicolae” din Câmpina, va conduce discuțiile, va fi o lectură meditativă, colectivă, colocvială, cei care vor veni vor participa la discuții, vor pune întrebări, cunoscând/citind anterior capitolul din „Cărarea Împarației” care va face subiectul zilei respective.
Pentru prima întâlnire, în seara zilei de 15 martie 2018, vom citi Prefața, Cuvântul înainte și primul capitol, CĂRAREA (până la pagina 36 inclusiv). Ne dorim ca participanții să fie persoane motivate, serioase.

Pentru cei care nu îl cunosc pe Pr. Petru Moga, îi invităm să citească sau să asculte înregistrări de pe site-ul Sfinției Sale, aici.
În septembrie 2017, la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus, în seara lansării filmului TESTAMENTUL DE LA SÂMBĂTA – eveniment organizat de Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca - Părintele Petru a susținut un cuvânt despre Părintele Arsenie Boca, pe care îl puteți asculta aici.

Înscrierile pentru participarea la aceste seri duhovnicești se face prin telefon la numerele: 021 223 2496, 0760 141 744 sau 0724 271 236 (interval orar 9-14, Luni-Vineri) sau email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., specificând: numele și prenumele, adresa de email și numărul de telefon.  

Aducem mulțumiri Părintelui Petru Moga pentru a ne fi venit în întâmpinare cu propunerea desfășurării acestor întâlniri catehetice, doamnei Lucia Stănescu, membră a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, pentru susținerea noastră în acest demers și, la sfârșit, dar nu în ultimul rând, doamnei Prof. Mihaela Ghițiu și conducerii Colegiului Național Ion Neculce din București pentru generozitatea de a ne fi oferit spre găzduire spațiul de desfășurare a întâlnirilor noastre, Sala de Festivități a colegiului.

Vă așteptăm alături de noi să cunoaștem mai bine Învățătura Creștină Ortodoxă studiind cartea Părintelui Arsenie Boca, Cărarea Împărăției! 

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.