Dragi prieteni,

Cu bucurie vă anunţăm noile noastre apariţii de carte şi film pe care le-am realizat cu ajutorul şi chiar sacrificiul unor persoane dragi nouă!

Prezentăm în primă fază filmul: O întâlnire binecuvântată cu Părintele Arsenie Boca - O mărturie a doamnei Aspazia Oţel Petrescu, fost deţinut politic.

Acest film redă povestea emoţionantă a întâlnirii dintre doamna Aspazia Oţel Petrescu şi Părintele Arsenie Boca. Una dintre elevele preferate ale lui Lucian Blaga, supravieţuitoare a temniţelor comuniste, deapănă acum, la 87 de ani, întâmplări despre (Mănăstirea) Sâmbăta se Sus şi Sfântul Ardealului petrecute în urmă cu peste 60 de ani. Simţeai cum împreună cu Părintele cântă copacii, cântau păsările, trilurile lor se împleteau cu cele ale psalmodiei părinţilor. Simţeai într-adevăr că toată natura este în genunchi şi se roagă ... - Aspazia Oţel Petrescu

 

Cartea: Pagini de Pateric Românesc -autoriiMarii Părinţi contemporani ai Bisericii Ortodoxe Române

Din darul duhovnicesc a douăzeci şi doi de părinţi, maici, şi dascăli ai Bisericii noastre (Ierom. Rafail Noica, Arhim. Ilie CleopaArhim. Sofian BoghiuArhim. Ioanichie BălanArhim. Iustin Pârvu,Pr. Dumitru StăniloaeMaica Nazariade la Văratec şi mulţi alţii) s-a alcătuit această carte în care sunt prezentate smerit cuvinte cu foare mare folos duhovnicesc, învăţături profunde, răspunsuri la diverse probleme mereu actuale în viaţa tuturor celor care cautăPaştile Cel Veşnic. Să ne fie de folos aceste Pagini de pateric!

Filmul Eroism şi jertfă pe Frontul de Est - un film impresionant despre participarea României în luptele din Rusia în al doilea război mondial, un omagiu adus ostaşilor români, care dovedesc însuşiri ale românilor pe care le credeam pierdute în negura istoriei: curaj, dăruire, patriotism, spirit de sacrificiu şi nu în ultimul rând, credinţă. 2000 de inşi am păzit 20 de kilometri de ţărm, cu o puşcă la doi oameni... pe frigul ăla. Cum rezistau săracii?... Le scoteam cizmele cu carne cu tot! Dar au stat în tranşee de piatră, au săpat tranşee de-alea de piatră domnule. Şi-au făcut datoria cum au putut. N-au fugit! - dr. Iosif Niculescu, 96 de ani, veteran de război.
Filmele sus prezentate au preţul de 12 lei iar cartea Pagini de Parteric Românesc - 10 lei! În cazul unor comenzi mai mari  se oferă discount!





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.