Dragi prieteni,

Mormântul Părintelui Arsenie Boca ne-a umplut inimile de pace şi bucurie în 3-4 septembrie 2011! 
După cum Sfinţia Sa a spus: "De acolo de unde voi fi, vă voi ajuta mai mult", şi noi, cu multă încredere în aceste cuvinte, am plecat spre Prislop.
Traseul a fost unul obişnuit, însă mereu altfel. Am trecut prin Aiud, mai exact pe la Monumentul Martirilor - Schitul cu hramul Înălţării Sfintei Cruci
pentru a ne închina la moaştele celor care au murit în temniţele comuniste.
Inventatorul şi fostul deţinut politic, Dan Lucinescu, a fost şi de data acesta cu noi (mulţumim Domnului)! Am avut şi onoarea de a fi invitaţii P.S. Daniil Stoenescu - Episcop al Daciei Felix şi de Vârşeţ, care a ţinut câteva cuvinte de folos din învăţăturile Părintelui Arsenie Boca!
După cum veţi observa şi în imaginile de mai jos, au fost mulţi tineri, ceea ce nu poate decât să ne facă să credem că suntem pe un drum frumos în ceea ce priveşte tineretul şi educaţia lui creştină. Vă lăsăm să vizionaţi fotografii care radiază multă bucurie:

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.