Dan Lucinescu a lansat în 13 iulie 2011 la Uninunea Scriitorilor din România cartea Întoarcerea din Neguri (editia a II-a), un volum ce prezintă situaţia deţinuţilor politici după eliberările generale din 1963-1964. În urma eliberării toţi foştii deţinuţi au fost puşi în faţa unei situaţii excepţionale, dat fiind că celor care au fost studenţi în momentul arestării, li s-au anulat (prin exmatriculare) studiile universitare indiferent în ce an de studiu erau. În acelaşi timp erau marginalizaţi de societate, cu posibilităţi de trai aproape nule. Volumul Întoarcerea din Neguri este o continuare a binecunoscutei cărţi Jertfa şi o puteţi achiziţiona de la sediul Fundaţiei noastre.

La lanasare au fost prezenţi Radu Cârneci, poet şi traducător român şi domnul doctor Iosif Niculescu în vârstă de 96 de ani, participant activ la al II-lea Război Mondial, medic al Armatei Regale, un impresionant model al societăţii actuale. Mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi!

Imagini de la minunatul eveniment găsiţi mai jos:


0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.