Săptămâna trecută fundaţia noastră a avut plăcerea de a organiza primul ei eveniment la Cluj Napoca cu ocazia lansării volumelor „Voievodul” şi „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, semnate de mentorul nostru, Dan Lucinescu.
Cărţile, lansate deja la Bucureşti, au fost prezentate publicului clujean joi, 22.10.2009, în sala „Ioan Muşlea” a Bibliotecii Centrale Universitare „Lucian Blaga” din oraş de către chiar autorul lor, care a vorbit despre unele momente din vieţile celor doi voievozi, amintind de aprecierea de care se bucurau atât printre oamenii simpli, cât şi printre boieri.
De asemenea, domnia sa şi domnul Cristian Filip le-au prezentat clujenilor activitatea fundaţiei şi i-au îndemnat să ni se alăture în eforturile de a sprijini reconstrucţia societăţii pe baze morale. Cu ocazia vizitei la Cluj, domnul Lucinescu si domnul Cristian Filip s-au întâlnit cu Înalt Prea Sfinţitul Bartolomeu Anania, Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului.

                              
     
Vineri, 23.10.2009, la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, în prezenţa a circa 130 de elevi, fundaţia noastră a lansat frumoasele cărţi „Voievodul” şi „Ştefan cel Mare şi Sfânt”.
Domnul Dan Lucinescu a vorbit despre faptele măreţe ale marelui nostru voievod Mihai Viteazul precum şi de cele ale Sfântului Ştefan cel Mare în faţa unor tineri deosebiţi şi dârji. Elevii colegiului l-au impresionat pe domnul Dan Lucinescu prin căldura de care au dat dovadă, înconjurându-l cu stimă pe cel care a absolvit la rândul său un colegiu militar. Foarte impresionaţi de viaţa eroului nostru, elevii au dorit ca amintirea întâlnirii cu această personalitate să fie imortalizată în câteva fotografii.
Fundaţia le mulţumeşte gazdelor, în special doamnei directoare Dorina Trifon, care a făcut posibilă prezenţa noastră acolo, precum şi domnului comandant Diaconu şi părintelui-profesor de religie al Colegiului.
    
                               
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.