pelerinajprislop 12 13 mai2018Pelerinaj la Manastirea Prislop - 12-13 mai 2018

Cu bucurie vă anunțăm că în zilele 12 - 13 mai 2018, fundația noastră organizează  un nou pelerinaj la Mănăstirea Prislop, Mănăstirea Polovragi și Mănăstirea Lainici.
Înscrierile pentru acest pelerinaj se pot face în perioada 2 - 30 aprilie 2018, 30 aprilie fiind ultima zi de plată integrală a prețului pelerinajului. Simpla confirmare telefonică sau prin email a participării nu este suficientă. Locul va fi rezervat și veți fi trecuți pe lista participanților numai după efectuarea și confirmarea  plății.
Costul pelerinajului este 240 de lei /persoană și include transport cu autocarul, 1 noapte de cazare la hotel 3 stele și două mese la restaurant - cina din 12 mai și prânzul din 13 mai 2018.

Plata parțială (150 lei/persoană) sau integrală (240 lei/persoana) se poate face numerar, la sediul fundației, din str. Alexandru Deparateanu nr. 20, Parter, Sector 1, Bucuresti, L - V, orele 8 -14 sau prin O.P. în contul fundatiei noastre (specificând la detalii: „pelerinaj Prislop mai 2018 și numele pelerinului”).
Dacă faceți transfer bancar, vă rugăm să trimiteți copia O.P. pe email-ul nostru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

NOTĂ: Avansul plătit nu va putea fi restituit, în caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa la pelerinaj din motive personale.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

Sursa foto