DVD Să nu ne răzbunaţi! - Fundatia Sfintii Inchisorilor

Email
Prețul de vânzare 14,00 lei
Descriere

AUTOR: Monahul Moise
TITLU: Să nu ne răzbunaţi! Mărturii despre suferinţele românilor din Basarabia
EDITURA: Reîntregirea, Alba Iulia 2012; Fundația Sfinții închisorilor și Fundația Părintele Arsenie Boca (DVD)
CARACTERISTICI: 356 pagini+DVD
DETALII/DESCRIERE: În cartea sa, "Să nu ne răzbunaţi! Mărturii despre suferinţele românilor din Basarabia", Monahul Moise Iorgovan pune accentul pe partea spirituală a istoriei recente a românilor. Ca urmare a constituirii unei adevărate arhive video cu interviurile şi mărturiile foştilor deţinuţi politici, viziunea iniţială, a unui Pateric cu figuri şi întâmplări deosebite din temniţele comuniste s-a modificat, astfel încât cititorul se poate acum bucura de o primă apariţie din seria Să nu ne răzbunaţi!, sub acest titlu vor fi reunite cărţi cu mărturii şi dvd-uri cu filme documentare. 
Acest prim volum ne pune în faţă drama celei mai pătimite părţi a pământului românesc, Basarabia. Volumul prezintă ”mărturii despre suferinţele sfinţilor din Basarabia" îndurate odată cu deportările în Siberia, adevăruri zguduitoare, pe care regimul comunist şi-a dat toată străduinţa să le şteargă din istorie.

Cartea conţine un dvd cu filmele: Deportările în Siberia; Deţinuţii politici din Basarabia; Foametea din Basarabia (1946-1947). DVD-ul a fost realizat cu sprijinul acordat de Fundația Sfinții închisorilor și Fundația Părintele Arsenie Boca0
0
0
s2sdefault

Cos

Coş gol

Abonare Buletin Informativ

Cont Cumpărător

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz